Zeta in Den haag: een werkplek voor creatievelingen

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van deze week: Zeta in Den Haag.

De Grote Markt is een waar begrip in de politieke hoofdstad van ons land. In de avond is de Grote Markt dé plek voor een hapje, drankje en dansje. In de vroege morgen kun je er terecht om te werken of studeren. Zeta is een goed voorbeeld van zo’n tent. Het is een plek waar veel creatievelingen zich verzamelen om te genieten, maar ook om te werken.

De werkplek

Het interieur is simpel en de sfeer is dan ook erg rustgevend. Aan het plafond hangen kopere hanglampen. Aan de lange houten tafels staan aan de ene kant stoelen en aan de andere kant lange banken. Door de speakers klinkt jazz, blues en country. Goede muziek voor de concentratie.

Buiten vind je jonge Hagenezen die genieten van een kopje koffie en hun sigaret. Binnen vind je zzp’ers, studenten en flexwerkerkers. De muziek staat iets aan de harde kant, maar is gelukkig niet storend. Vind je het beneden te druk? Boven is er plek zat en het is er een stuk rustiger.

Zeta Den Haag

Trendy menukaart

Het is niet helemaal duidelijk dat je aan de bar moet bestellen. Houdt daar dus rekening mee anders kan je lang wachten op een bakkie. Het ontbijt wordt geserveerd vanaf 8 uur ’s ochtends. Op de menukaart vind je een fijne smoothie bowl met super foods, maar ook een stevig ontbijt met desembrood, gebakken eitje, boerenkaas, halve avocado, biologische yoghurt met homemade granola, koffie of thee en verse jus d’orange. Als je een lange werkdag hebt, kun je er heerlijke lunchen van broodjes tot aan Aziatische lekkernijen.

Pluspunten

  • Wifi is on point: de wifi is snel en laat je geen enkel moment in de steek
  • Uitgebreide menukaart
  • Je mag er net zo lang blijven zitten als je wilt, ook al bestel je maar twee drankjes

Minpunten

  • Het eten is erg lekker, maar kost wel wat
  • De wc’s zijn boven, kan onhandig zijn als je spullen beneden staan
  • Het personeel was erg afstandelijk

Adres en openingstijden

Café Restaurant Zèta
Grote Markt 28
2511 BG Den Haag

Zeta is geopend van maandag tot woensdag van 08.00 uur tot 01.00 uur. Van donderdag  tot zaterdag zijn open van 08.00 uur tot 01.30 uur.

Meer werkplekken in Den Haag

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Zeta in Den haag: een werkplek voor creatievelingen
Sluiten