Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Carrière 18 sep 2019

Luister nu naar de allereerste aflevering van de WorkJuice Podcast over stress & burn-outs!

We spenderen gemiddeld zo’n 90.000 uren van ons leven op werk. Da’s heel wat en précies de reden dat we je op WorkJuice handvaten geven om die 90.000 uren zo leuk, spannend en stressloos als mogelijk te maken. Sinds deze week doen we dat niet alleen op de website, maar ook in de WorkJuice Podcast!

In deze podcast hebben Sharon en ik het over uiteenlopende werkgerelateerde zaken die ons allemaal bezig houden. Of je nou ondernemer bent of een nine to five job hebt. Net bent afgestudeerd of al een oude rot in het vak bent.

Hoe zorg je dat je vaker uit je comfort zone stapt? Hoe zorg je dat je durft te falen? Maar ook meer praktische zaken als: hoe krijg je die salarisverhoging? En hoe bouw je een sterk personal brand? 

In deze podcast-serie schuift elke maand een andere expert of bijzondere gast aan in de studio om deze vragen te beantwoorden. Ze vertellen hun verhaal en geven praktische tips om het beste uit jezelf te halen. Wat dus ook kan betekenen dat je júist een stapje terug doet.

Stress en burn-outs

In de allereerste aflevering praten we met stress en burn-outs expert Fleur Brunninkhuis. Fleur weet als geen ander hoe het is om een burn-out te hebben. Ze was zelf het stereotype ambitieuze millennial, tót ze tegen de lamp liep. Twee weken thuis werden vier maanden. Ze moest het wel aan zichzelf toegeven: ze had een burn-out.

Inmiddels helpt ze anderen met burn-outs en vragen wij haar in de podcast het hemd van het lijf over stress, burn-outs en alle mogelijke oorzaken: van prestatiedruk tot FOMO en van social media tot stress.

Benieuwd geworden? De aflevering is nu te beluisteren via Spotify en iTunes!

Voor als je klaar bent met luisteren:

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Luister nu naar de allereerste aflevering van de WorkJuice Podcast over stress & burn-outs!
Sluiten