Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Geld 9 sep 2021

Rolien Magendans over podcasts, money mindset en je waarde bepalen

We zijn weer terug na een zomerstop van vier weken met een bijzondere gast: Rolien Magendans is namelijk zelf ook podcastmaker. In de podcast ‘Hoeveel ben ik waard?’ gaat ze op zoek naar hoeveel zij eigenlijk waard is, door middel van mooie en eerlijke gesprekken met haar gasten.

We praten dan ook met haar over je waarde bepalen, maar hebben het ook over money mindset, haar carrière én de toekomst van podcasts.

Stage lopen op je 39e

Rolien is stewardess en moeder van drie jongens, als ze ineens denkt: ‘Ik wil ook geld verdienen. En heel veel eigenlijk.’ Na zichzelf te hebben afgevraagd wat ze nou écht leuk vindt, gaat ze aan de slag in de podcastwereld. En om alles te leren over dit vak gaat ze stage lopen bij Microphone Media, waar ze de kans krijgt om haar eigen podcast op te nemen: ‘Hoeveel ben ik waard?’

Het kan dan ook niet anders dat we het met Rolien hebben over hoe je je waarde bepaalt én hoe je daar ook om durft te vragen. Maar we hebben het ook over haar relatie met geld, haar money mindset, en de lessen die ze gedurende haar zoektocht heeft geleerd. Want draait je waarde altijd alleen maar om geld?

De toekomst van de podcast

Rolien heeft ambitieuze dromen en wil de Chantal Janzen van de podcasts worden. We hebben het daarom ook over de toekomst van podcasts. Zullen podcasts op een gegeven moment net zo groot worden als YouTube en Instagram?

Benieuwd geworden? Hieronder luister je naar de aflevering met Rolien Magendans van ‘Hoeveel ben ik waard?’. Of zoek ‘m op in je favoriete podcast app!

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Rolien Magendans over podcasts, money mindset en je waarde bepalen
Sluiten