Tessa Ham
Tessa Ham Ondernemen 26 mei 2021

Het zetje wat je nodig hebt om te gaan ondernemen – luister de WorkJuice Podcast met coach Myrthe

Kriebelt het al langer om te gaan ondernemen? Maar laat je je nog te veel tegenhouden door belemmerende overtuigingen? Dan is de nieuwste WorkJuice Podcast precies het zetje dat je nodig hebt om de stap écht te gaan maken. Te gast is namelijk Myrthe Groeneweg. Deze coach en organisatiepsycholoog werd opgeleid door Tony Robbins en helpt jonge ondernemers hun kennis en passie om te zetten in een succesvolle onderneming.

Volgens Myrthe heeft namelijk iedereen de kennis en passie in huis om dit om te zetten in een succesvolle onderneming. Ja, jij ook!

Tips om een succesvol bedrijf te starten

Misschien heb je nog geen idee hoe jij dan precies mensen kunt helpen. Een veelvoorkomend probleem, omdat deze vaardigheid of eigenschap zo logisch en vanzelfsprekend voor ons voelt, dat we niet doorhebben dat hier onze kracht ligt. In de podcast legt Myrthe uit hoe je deze kracht kunt achterhalen. Ook deelt ze de andere bouwstenen van een succesvol bedrijf, die je moet bouwen vóórdat je begint.

Myrthe Groeneweg

Het ondernemerschap wordt tegenwoordig veel gehyped. En dat terwijl ondernemen keihard werken en echt niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Dat is Myrthe het met ons eens. Toch zijn er nog te veel ondernemers die zich volgens haar op de verkeerde manier in het zweet werken. Ondernemen is zo aantrekkelijk om de vrijheid, maar als je het verkeerd aanpakt neem je die vrijheid zo weer weg. Naast keihard werken is ondernemen namelijk ook slim werken. Daarom deelt ze in de podcast onder andere tips om niet in deze valkuil te vallen.

Andere onderwerpen die we bespreken:

  • Hoe je jezelf vaker uit je comfort zone duwt
  • Waarom het zo belangrijk is om te beginnen met het bedenken van je ideale klant
  • Hoe je je mind traint om positiever in het leven te staan
  • Waarom we te snel succes willen behalen met onze onderneming
  • Waarom zakelijke investeringen zo belangrijk zijn (zeker in het begin!)
  • En hoe je je over de drempel heen zet om zichtbaar te worden op social media

Benieuwd geworden naar de WorkJuice Podcast met coach en organisatiepsycholoog Myrthe Groeneweg? De aflevering is nu te beluisteren via je favoriete podcast app.

🎧  Klaar met luisteren? Luister ook de afleveringen over uit je comfort zone stappen, beleggen en je werkdag optimaliseren.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

In 5 stappen je financiën op orde voor 2022

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tijdelijk onze gratis checklist!

Reageer op artikel:
Het zetje wat je nodig hebt om te gaan ondernemen – luister de WorkJuice Podcast met coach Myrthe
Sluiten