Tessa Ham
Tessa Ham Side hustle 9 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

WorkJuice Podcast met Kim van The Side Hustle: waarom je niet hoeft te kiezen tussen ondernemen of baan

Wat nou als we je vertellen dat je niet hoeft te kiezen tussen een eigen onderneming of je fijne baan in loondienst? Met een side hustle kun je genieten van best of both worlds. Op deze manier kun je iets opbouwen waar je zelf aan het roer staat, zonder de financiële druk te ervaren die een eigen bedrijf met zich meebrengt.

Maar hoe combineer je een side hustle met een fulltime baan en alles wat je nog daarnaast moet en wil doen?

The Side Hustle

Als er iemand enthousiast is over side hustles, is dat Kim Reinders wel. Kim heeft een leuke baan bij WE Fashion als Merchandise Planner, maar heeft daarnaast nog twee side hustles.

Zo organiseert ze met The Pizza Party, je raadt het misschien al, pizza party’s voor ondernemers. En hoopt ze met The Side Hustle mensen te informeren en inspireren om ook te gaan ondernemen naast hun vaste baan. Zij gelooft dat side hustles de toekomst zijn.

Reden genoeg om Kim eens uit te nodigen in onze studio. Want hoewel wij all for ondernemen en een extra zakcentje verdienen zijn, roept een side hustle ook vragen bij ons op.

Hoe kies je waar je jouw onderneming in start? Hoe zorg je dat je side hustle een succes wordt? Hoe maak je het zo makkelijk mogelijk voor jezelf? En misschien nog wel het belangrijkst: hoe combineer je in hemelsnaam een eigen onderneming met een baan in loondienst én een druk sociaal leven?

WorkJuice Podcast

In de WorkJuice Podcast hebben Sharon en ik het over uiteenlopende werkgerelateerde zaken die ons allemaal bezig houden. Waar we het vorige keer hadden over succesvol fulltime ondernemen met coach Myrthe Groenweg, richten we ons nu op de mensen die het liever naast hun baan doen.

We beloven je: door het enthousiasme van Kim twijfel je geen moment meer of je nou die side hustle moet starten.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Een stukje maand over aan het eind van je salaris? 💸

In 5 stappen je financiën op orde met onze checklist. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 'm tijdelijk gratis!

Reageer op artikel:
WorkJuice Podcast met Kim van The Side Hustle: waarom je niet hoeft te kiezen tussen ondernemen of baan
Sluiten