Tessa Ham
Tessa Ham Ondernemen 4 aug 2021

Britt en Sophie over het starten van &.agency (met lef, advocaten en veel positiviteit)

Het lijkt bijna een tv-format. Britt Hogenhuis (33) en Sophie van der Schaft (34) werden aangenomen voor dezelfde baan bij een internationaal bureau om binnen een aantal maanden ‘uit te vechten’ wie de beste is. Maar tijdens een vlucht naar Lissabon besluiten de twee dat ze veel liever samenwerken dan met elkaar concurreren. Het idee voor &.agency is geboren.

Inmiddels zijn we 3,5 jaar verder en hebben de twee 25 werknemers in dienst en drie bedrijven op hun naam staan. Daar wilden we meer over horen, en dus nodigden we de twee ondernemers uit bij ons in de studio om een WorkJuice Podcast op te nemen.

Britt en Sophie van &.agency

We willen natuurlijk niet het hele ondernemersverhaal van Britt en Sophie in dit artikel verklappen. Daarvoor moet je toch echt de hele aflevering luisteren. We kunnen wel alvast vertellen dat er advocaten aan te pas zijn gekomen en dat de twee bij het opzetten echt hun motto ‘niet bang zijn’ eer aan hebben gedaan.

Ook hebben we het over intuïtief ondernemen en hulp aannemen uit onverwachte hoek. Hoewel de twee naar eigen zeggen niet zweverig zijn, was het een bezoekje aan een medium die ervoor heeft gezorgd dat ze nu zelfs drie bedrijven hebben.

Benieuwd geworden naar het inspirerende verhaal van &.agency, de reden waarom ze zo snel zijn gegroeid en hun toekomstdromen? De aflevering met Britt Hogenhuis en Sophie van der Schaft van &.agency is nu te beluisteren via je favoriete podcastapp.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

In 5 stappen je financiën op orde voor 2022

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tijdelijk onze gratis checklist!

Reageer op artikel:
Britt en Sophie over het starten van &.agency (met lef, advocaten en veel positiviteit)
Sluiten