Dit zijn de beste werkplekken in Hilversum

Soms komt het voor dat je je thuis niet meer kunt concentreren. De vaat staat nog op het aanrecht en je moet de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson eigenlijk ook nog kijken. Een werkplek in de stad kan je helpen focussen, maar ook inspireren. Wil je flexwerken in Hilversum? Dit zijn de beste werkplekken in de stad.

Werkplekken in Hilversum

werkplek koffie&jij in hilversum
Bron: Sharon van der Werf voor WorkJuice

Koffie&JIJ

Koffie&JIJ is een hippe hotspot waar ze de lekkerste gezonde ontbijtjes en lunches verkopen. De koffie? Uitstekend. Wij bestelden er een kokos ijskoffie, en kunnen eigenlijk niet wachten tot we de rest van het menu mogen proberen.

Pluspunten: Kpffie&JIJ doet mee met Too Good To Go, de gerechten zien er fantastisch uit en er zijn genoeg opties voor veganisten. Minpunten: de luidruchtige vriezer in het midden van de zaak.

Adres Koffie&JIJ: Kerkstraat 98 in Hilversum. Meer over Koffie&JIJ in dit artikel.

doppio espresso werkplek hilversum
Bron: Sharon van der Werf voor WorkJuice

Doppio Espresso

Met een speciale tafel voor freelancers, onwijs veel stopcontacten en een heerlijke menukaart is Doppio Espressso een geweldige plek om te werken. Voor goede koffie moet je hier zijn, want er zijn zestien soorten koffie op de uitgebreide koffie-kaart te vinden. That’s how we like it.

Adres Doppio Espresso: ‘s-Gravelandseweg 14 in Hilversum. Hier lees je meer over Doppio Espresso.

presto coffee werkplekken in hilversum
Bron: Sharon van der Werf voor WorkJuice

Presto Coffee & More

Presto Coffee aan de rand van het centrum in Hilversum schreeuwt gezelligheid. Of dat door de gezellige freelance tafel of door de Friends-bank komt, dat weten we niet precies. Wat we wél weten, is dat je er fijn kunt werken. Het is rustig, er hangt een fijne sfeer en de menukaart is prima.

Adres Presto Coffee & More: Herenstraat 20 in Hilversum. Meer over Presto Coffee & More in dit artikel.

werkplekken in hilversum your coffee
Bron: Sharon van der Werf voor WorkJuice

Your Coffee

Het indrukwekkende interieur van de werk-verdiepeing van Your Coffee is heerlijk. Talloze hangplanten, een zomers fotobehang en een hippe manier om je eten te bestellen (er komt boven geen personeel langs, maar meer daarover lees je in dit artikel).

De menukaart? Die is top. Ik ben er al vele malen teruggekeerd voor de fantastische tosti’s, seizoensgerechten en bijzondere koffies. Een Ginger Chai Latte, een Golden Latte (gestoomde sojamelk met kokossmaak met kurkuma, gemberwortel, kaneel en een kneepje honing) of een Kloosterkoffie, anyone?

Het adres van Your Coffee: Kerkstraat 38A in Hilversum.

Liever werken in een andere stad?

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste werkplekken in Hilversum
Sluiten