Dit zijn de beste werkplekken in het centrum van Amsterdam

Soms kun je je thuis gewoon even niet meer concentreren. De was ligt op je te wachten en eigenlijk moet je nog het nieuwe seizoen van Riverdale kijken. Een werkplek helpt je focussen, maar kan ook inspireren. Op zoek naar een werkplek in Amsterdam? Dit zijn de beste werkplekken in het centrum van Amsterdam.

5 x de beste werkplekken in het centrum van Amsterdam

The Hoxton

The Hoxton is een werkplek waar je als flexwerker verwelkomd wordt. Als ondernemer moet je ook aan andere ondernemers denken en dus word je hier niet weggekeken als je koffie bijna op is. Er zijn hier trouwens twee werkplekken waar je plek kunt nemen. Beneden in de lobby (zijn veel mensen en is gezellig) of op de bovenverdieping waar het lekker rustig is. You decide!

Adres: Herengracht 255

Two

Two (misschien ken je ‘m nog van de naam Two For Joy) is een werkplek aan de Haarlemmerdijk. Je kunt je laptop uitklappen aan de lange tafel of juist lekker bij de Brew Bar gaan zitten. Of misschien wil je toch liever op een hoge kruk bij het raam. Two is de perfecte plek voor ZZP’ers en/of studenten om te werken. Wil je meer informatie? Neem dan even een kijkje op hun social media.

Adres: Haarlemmerdijk 182

Bocca

Het is eventjes zoeken naar deze werkplek, maar als je ‘m eenmaal hebt gevonden ga je niet meer zo snel weg. Bocca is een lichte ruimte waar je heerlijk kan werken.De koffie is hier van goede kwaliteit en eerlijk is eerlijk: dat is belangrijk. Het zal hier in ieder geval niet aan de koffie liggen dat je niet productief bent!

Adres: Kerkstraat 96

Frederix

Ben jij fan van verse koffie? (Duh, wie niet?) Dan moet je echt een keer langs gaan bij Frederix Roastery x Coffee BarEen echte koffiegek wordt blij bij het zien van de koffiekaart. Want deze kaart gaat wel iets verder dan een cappuccino of een latte. Je kunt hier bijvoorbeeld ook een cortado bestellen (vooral populair in Portugal en Spanje).

Adres: Frederiksplein 29

Bluespoon

Bij Bluespoon kun je terecht voor een zakelijke meeting of als je gewoon even zelfstandig wilt werken. In de ruimte die ze hiervoor hebben (lijkt op een soort bibliotheek) vind je een huiskamer-achtige ruimte met een grote tafel in het midden waar je aan kunt werken. Oh, en moet je je laptop (of telefoon) opladen? Dan is dat geen probleem. Er zit een stopcontact in de buurt.

Adres: Prinsengracht 587

Meer fijne werkplekken in Amsterdam?

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste werkplekken in het centrum van Amsterdam
Sluiten