Dit zijn de beste werkplekken in Amsterdam West

Soms kun je je thuis gewoon even niet meer concentreren. De was ligt op je te wachten en eigenlijk moet je nog het nieuwe seizoen van Riverdale kijken. Een werkplek helpt je focussen, maar kan ook inspireren. Op zoek naar een werkplek in Amsterdam? Dit zijn de beste werkplekken in Amsterdam West.

White Label

Goede koffie is een must als je buiten de deur gaat werken en daar ben je bij White Label zeker aan het goede adres. In de zaak branden en brouwen ze namelijk hun eigen espresso. Het interieur van White Label geeft een huiselijk gevoel en heeft grote tafels met genoeg ruimte om aan te werken.

Adres White Label: Jan Evertsenstraat 136

Toki

Kun jij vooral ‘s ochtends vroeg lekker doorknallen? Hotspot Toki is ideaal voor vroege vogels. Om half 8 sharp kun je hier al aan het werk zijn. Zo vroeg in de ochtend heb je natuurlijk wel een bakkie nodig en gelukkig serveert Toki geweldige koffie. Bonuspunt: het mooie marmeren tafelblad die je vast weleens in je Instagram-feed bent tegengekomen.

Adres Toki: Binnen Dommerstraat 15

TEDS

Ook TEDS heb je vast weleens voorbij zien komen op Instagram. En ja, je kunt hier geweldig brunchen. Maar je kunt hier ook heerlijk werken aan de lange tafel. Kun je lekker aan een croissant of banana pancakes smullen tijdens het werken. Bonuspunt: open van zeven tot zeven én het interieur is fan-tas-tisch.

Adres TEDS: Bosboom Toussaintstraat 60

Café DS bij De School

Bij De School heb je alles: een gymlokaal, restaurant, expositieruimte én een heel fijn café. Café DS is een lichte ruimte met een warme, huiselijke sfeer waar je bovendien perfect kunt werken. Trek gekregen van al dat harde werken? Het menu is simpel, gezond en super lekker.

Adres Café DS: Jan van Breemenstraat 1

Bouncespace

Bij Bouncespace kun je alles: naar de kapper gaan, goede koffie drinken in de espressobar, naar de fietsenmaker en een privékantoor huren. Zeker ook voor freelancers zonder collega’s een hele goede. Niet alleen voor de gezelligheid, maar ook voor je netwerk.

Adres Bouncespace: Overtoom 141

De Kanarie Club

Bij de beste werkplekken in Amsterdam West hoort de Kanarie Club zeker genoemd te worden. Een grote, groene ruimte met lekker veel licht en een grote keuze aan verschillende zitplekken. Vanaf half 9 kun je hier al hard aan het werk zijn. Krijg je trek? Bij De Kanarie Club is al genoeg keus, maar aan het einde van je werkdag kun je jezelf ook trakteren op een lekkernij bij de buren: de Foodhallen!

Adres van de Kanarie Club: Bellamyplein 51

Coffee Room

Coffee Room kan niet ontbreken in dit lijstje met werkplekken. Het voelt bijna aan als een hippe woonkamer, maar dan één met retesnelle wifi en meer keuze aan koffie. Een lekker huiselijk tentje met genoeg plek. In de zomer of op een zonnige herfstdag kun je pauze houden op het fantastische terras.

Adres Coffee Room: Kinkerstraat 110

Bar Spek

Werken in een bar? Ja, echt! Of nou ja, eigenlijk is Bar Spek ook gewoon een café-restaurant. En dan ook nog eens met uitzicht op de grachten. Het interieur is een mix van vintage en design. Om door een ringetje te halen! Trakteer jezelf aan het einde van de werkdag op een goddelijke pizzetta. Heb je verdiend.

Adres Bar Spek: Admiraal de Ruijterweg 1

CoffeeRoastery DaClercq

Van maandag tot en met vrijdag kun je bij CoffeeRoastery DaClercq vanaf acht uur terecht voor een goede kop koffie en wat focusuurtjes. Een pluspunt aan deze zaak is de verscheidenheid aan zitplekken. Kies dus lekker waar je zin in hebt.

Adres CoffeeRoastery DaClercq: Jan Pieter Heijestraat 143

WestergasTerras

Het wordt weer kouder, dus neem binnen plaats bij de open haard van het WestergasTerras. De naam verklapt het al een beetje, deze werkplek kun je vinden op het terrein van de Westergasfabriek. Een fijne werkplek met industriële vibe én uitzicht op het Westerpark. Opgelet: in de wintermaanden is het WestergasTerras alleen van woensdag t/m zondag geopend.

Adres WestergasTerras: Klönneplein 4-6

Panorama West

Bij Panorama West kun je per dag of voor langere tijd een lichte en ruime werkplek huren. Je betaalt 25 euro per dag of bijvoorbeeld 180 euro per maand voor drie dagen in de week. In tegenstelling tot de andere werkplekken in deze lijst heb je hier gewoon een bureaustoel. Bonuspunt: Panorama West heeft een prachtig uitzicht over de stad. We like!

Adres Panorama West: Baarsjesweg 224 – 5hg

Radijs

Veel planten, goed licht, een sfeervolle inrichting en weer zo’n fijne huiselijke sfeer. Het eten wordt met zorg bereid en is waar mogelijk afkomstig uit lokale initiatieven. Tel daar het lieve personeel bij op en je hebt de perfecte werkplek!

Adres Radijs: Jan Evertsenstraat 41

Toch liever vanuit huis werken?

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste werkplekken in Amsterdam West
Sluiten