Dit zijn de beste werkplekken Amsterdam Noord

Soms kun je je thuis gewoon even niet meer concentreren. De was ligt op je te wachten en eigenlijk moet je nog het nieuwe seizoen van Riverdale kijken. Een werkplek helpt je focussen, maar kan ook inspireren. Op zoek naar een werkplek in Amsterdam? Dit zijn de beste werkplekken in Amsterdam Noord.

Werkplekken in Amsterdam Noord

Café Keppler

In de mooie Van der Pekbuurt tref je op de hoek deze knusse koffiezaak aan: Café Keppler. Ze branden hun koffie zelf (de ultieme vriend op een maandagochtend!) en hebben geweldige ontbijt- en lunchopties.

Adres Café Keppler: Van der Pekstraat 1, 1031 CN Amsterdam

Lokaal Spaanders

Lokaal Spaanders is een vrij nieuw zaakje op het charmante Zonneplein. In het gezellige interieur neem je ’s ochtends plaats met je laptop om er met koffie of een lekker ontbijt stevig tegenaan te vliegen. Het uitzicht op het Zonnetheater krijg je er gratis bij!

Adres Lokaal Spaanders: Zonneplein 4, 1033 EK Amsterdam

Public Space

Public Space is een koffiebar die mikt op een flexwerkend publiek. De sfeer is er niet lawaaierig, het interieur leidt niet te veel af en op weekdagen kan je er al terecht vanaf 7u30. En hadden we de award voor beste koffie van Amsterdam-Noord al uitgereikt? Nee? Bij deze dan.

Adres Public Space: Bercylaan 301, 1031 KP Amsterdam

Café Tolhuistuin

Op een steenworp afstand van het IJ vind je Café Restaurant de Tolhuistuin. ’s Zomers vooral populair omwille van het zonovergoten terras, bij koelere temperaturen de ideale werkplek aan een lange houten tafel binnenin.

Extra troef? De verrukkelijke lunchgerechten.

Adres Café Tolhuistuin: IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam

The Coffee Virus – A Lab

ZZP’ers en creatievelingen zijn vast al op de hoogte van deze hippe werkplek. In The Coffee Virus word je de hele dag door onthaald door enthousiast personeel en is er geen gebrek aan lekkere drankjes en heerlijk krachtvoer om de werkdag te overleven.

Adres The Coffee Virus: Overhoeksplein 2, 1031 KS Amsterdam

Coffeebar Mok

In een voormalige garage werd enige tijd terug Coffeebar Mok omgebouwd. Met vintage meubels en veel ruimte is het er inmiddels een ideale werkplek voor flexwerkers en ondernemers. Neem plaats aan een lange houten tafel, klap je laptop open ennnn… aan het werk!

Adres Coffeebar Mok: Gedempt Hamerkanaal 75, 1021 KP Amsterdam

Noorderlicht

Noorderlicht is niet alleen een plek waarin je ’s avonds heerlijk kan genieten van een biertje, ook flexwerken kan er prima. Als je na de lunch langsgaat, vind je vast wel een plaatsje binnenin. Met een beetje geluk is dat ’s winters bij de kachel met een dampende kop thee. Werken hoeft niet altijd in een saaie kantoorruimte te zijn, toch?

Adres Noorderlicht: NDSM-Plein 102, 1033 WB Amsterdam

Meer fijne werkplekken in Amsterdam

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste werkplekken Amsterdam Noord
Sluiten