Ergens werken tot in de late avonduurtjes? Bij STACH in Amsterdam zit je goed

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van deze week: STACH De Clercqstraat in Amsterdam.

STACH ken je misschien wel van de heerlijke delicatessen die ze in haar winkel verkoopt. Eén van de redenen dat ik wekelijks een bezoekje breng aan de winkel. Maar sommige vestigingen van STACH fungeren ook als een fijne plek om te flexwerken.

Werken bij STACH De Clercqstraat

Er is niks fijners dan een flexwerkplek waar ze lekkere dingen serveren, al zeg ik het zelf. Staat een goede kop koffie met een lekkere koek of een knisperend broodje bij jou hoog in het vaandel als je op zoek bent naar een plek om te werken? Then STACH’s your boy!

STACH op de De Clercqstraat is nog niet heel lang geopend en vind je op het kruispunt met de Bilderdijkstraat. Een ruime winkel met café waar je met je laptop kunt aanschuiven om wat uurtjes te overbruggen tussen meetings in, of gewoon plaats kan nemen als je even van werkplek wil veranderen.

Fijne ruimte

De ‘werkwinkel’ zoals ik deze STACH graag allitererend noem, is ruim en licht en dat werkt prettig. Zelf neem ik plaats aan de bar die tegen het raam staat, maar je kunt ook aan tafel zitten. Warning: als je aan het raam gaat zitten, word je snel afgeleid want je kijkt uit op een lekker drukke straat.

Wat ik zelf fijn vind, is dat je jouw koffie, broodje en/of snack in de winkel moet afrekenen. Er is geen bediening in het café en daardoor word je tijdens het werken niet gestoord door een serveerster die wilt weten of je misschien nog een kopje koffie wilt.

Must read: Dit zijn de beste werkplekken in het centrum van Amsterdam

Lekker eten

De reden dat ik zo’n fan ben van STACH is hun overheerlijke aanbod. Van brownie tot merengues en broodjes carpaccio tot frisse salades, ik heb er nog nooit iets gegeten wat niet lekker is. En ik heb al redelijk wat van het menu geprobeerd.

Mijn aanraders? Het bananenbrood, de gevulde speculaas, het broodje avcocado en de peanutbutter cup. Maar ga vooral zelf op ontdekking uit en verwen jezelf tijdens het werken met iets lekkers.

STACH: plussen en minnen

Waarom zou je wel en waarom zou je niet bij STACH De Clercqstraat moeten aanschuiven om een middagje te werken? This is why:

Pluspunten

  • Genoeg stopcontacten
  • Goede wifi
  • Lichte ruimte
  • Lekker eten en lekkere koffie (ook vega(n) opties)
  • Ook ’s avonds open (tot 22:00 uur)

Minpunten

  • Rumoerig doordat het ook een winkel is en er dus veel mensen in en uit lopen
  • Redelijk prijzig
  • Niet de ideale plek om de hele dag te zitten

Adres en openingstijden

Je vindt STACH De Clercqstraat aan de Bilderdijkstraat 313 in Amsterdam-West. De winkel is dagelijks van 08:00 tot 22:00 uur geopend (behalve in het weekend, dan opent de winkel om 09:00).

Niet alleen bij STACH op de Bilderdijkstraat kun je rustig werken, de vestiging op de Overtoom is ook een fijne werkplek. Ook in andere steden vind je STACH. Kijk voor alle vestigingen op de website.

Andere fijne werkplekken in Amsterdam

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Ergens werken tot in de late avonduurtjes? Bij STACH in Amsterdam zit je goed
Sluiten