Doppio Espresso in Hilversum: werken, koffie én ontbijt op z’n Italiaans

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van deze week: Doppio Espresso in Hilversum.

Ik houd ervan om buiten de deur te ontbijten. Je dag goed beginnen met een lekkere kop koffie en een top ontbijtje. Dat combineren met het beginnen van mijn werkdag vind ik dan ook heerlijk. Daarom klopte ik ’s morgens bij Doppio Espresso aan voor een ontbijtje – en om dit artikel te tikken.

Doppio Espresso is een landelijke koffieketen. Naast het filiaal in Hilversum zijn er nog 31 filialen door het hele land te vinden. Hier vind je een lijst van alle plekken in Nederland met een Doppio Espresso.

doppio espresso werkplek hilversum
doppio espresso werkplek hilversum

De werkplek

Doppio Espresso in Hilversum is een lange ruimte met verschillende zitplekken. Ik nam plaats aan de speciaal ingerichte freelance tafel (zo veel stopcontacten!), maar er zijn ook plekken aan hoge bartafels, plekken met een bank, zachte stoelen en gezellige hoekjes. Bij Doppio Espresso zit je dus niet alleen op je plek om te werken, maar ook voor een gezellige koffie met vrienden of een zakelijker gesprek.

Er zijn weinig ramen in het Hilversumse filiaal. Dat kan een voordeel zijn, want je bent niet snel afgeleid door fietsers en voetgangers. Op de achtergrond is een rustig muziekje te horen, dat soms een beetje overstemd wordt door hard pratende gasten.

De menukaart van Doppio Espresso

De menukaart laat zich graag inspireren door de Italiaanse seizoenen. Dat zien we niet alleen terug op de uitgebreide koffie-kaart (16 soorten), maar ook in het eten. Verschillende soorten yoghurt, maar ook hartige croissants met bacon of zalm, goedgevulde focaccia’s en ciabatta’s.

doppio espresso werkplek hilversum

Ik nam een volledig vegan kokos cappuccino (heerlijk!) en een Yogurt e Frutta. Biologische yoghurt met home made granola, appel, kiwi en honing. De yoghurt werd mooi gepresenteerd en was heerlijk romig. Een top ontbijtje en een fijne kick start om de dag gezond mee te beginnen.

Als je vegan bent kan je de koffie plantaardig maken met sojamelk, amandelmelk, kokosmelk of havermelk. Hier betaal je helaas wel €0,40 extra voor. Nog niet tevreden? Voor €0,50 kan je een siroop aan je koffie toevoegen. Hazelnoot, chocolade, karamel of vanille, je kunt jouw koffie zo zoet maken als je zelf wilt.

doppio espresso werkplek hilversum

Pluspunten

  • Meer dan genoeg stopcontacten
  • Heerlijke menukaart
  • Speciale tafel voor freelancers

Minpunten

  • Weinig daglicht
  • Extra betalen voor plantaardige melk

Adres en openingstijden

Doppio Espresso in Hilversum is elke dag geopend van 08:00 tot 18:00. Ook in het weekend. Je vindt het aan de ‘s-Gravelandseweg 14, Hilversum.

Meer werkplekken in Hilversum en omgeving ontdekken?

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Doppio Espresso in Hilversum: werken, koffie én ontbijt op z’n Italiaans
Sluiten