Barista Café: werkplek in het centrum van Amersfoort met goede koffie

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van deze week: Barista Café in Amersfoort.

Barista Café is gevestigd op het drukke Hof in Amersfoort en lijkt daardoor misschien niet de ideale plek om te werken. Niets is minder waar. Zodra je bij Barista Café naar binnen loopt ben je alle chaos en hectiek van de stad vergeten, en geef je jezelf over aan de rust. Iets wat je zeker kan gebruiken als je hard aan het werk bent.

De werkplek

Het personeel ontvangt je vriendelijk, waardoor jij je gelijk op je gemak voelt. Doordat het pand vrij klein is, hangt er een beetje een huiselijke sfeer in de ruimte. Er zijn genoeg ramen in het gebouw, maar toch oogt het een beetje donker. Hoeft geen probleem te zijn, maar is zeker iets waar je rekening mee moet houden. De tafels die er staan zijn niet te klein, maar ook niet heel groot. Werk je vooral op je laptop? Er zijn geen stopcontacten in de buurt, dus zorg dat je laptop is opgeladen.

Energie nodig?

Ben jij een vroege vogel en werk jij het liefste in de ochtend? Geen probleem! Barista Café heeft een menukaart vol heerlijke gerechten met verschillende ontbijtjes. Ook tijdens de lunch heb je genoeg keuze.

Oh, en voor de koffieliefhebbers is er ook op de koffiekaart genoeg variatie. Naast de klassiekers heeft Barista Café bijzondere specialiteiten die zeker de moeite waard zijn om te proberen!

Pluspunten

  • Gratis wifi met goed bereik. Een must voor een goede workspot!
  • Centraal gelegen, een toffe workspot in het centrum.   
  • Goede koffie, niet geheel onbelangrijk aangezien wij harde werkers bijna leven op koffie. Heb je genoeg gehad van die cappuccino’s en wil je wat anders proberen? No stress, Barista Café heeft ook nog haar eigen specialiteiten zoals een caramelino.   
  • Je krijgt je koffie geserveerd met een lach en door mensen die verstand hebben van wat zij maken.

Minpunten

  • Barista Café is gevestigd in een redelijk klein pand. Ben je van plan hier te werken? Zorg dat je er op tijd bij bent voordat alle plekjes bezet zijn.
  • Zorg ervoor dat je laptop genoeg is opgeladen. Er zijn hier helaas geen stopcontacten in de buurt.
  • Je moet wel iets voor je koffie over hebben. Barista Café heeft best een prijskaartje, maar naar onze mening is dat het helemaal waard!

Adres en openingstijden

Barista Café is te vinden op het Hof 29, vlak achter de Langestraat. Zeven dagen in de week hebben zij hun deuren voor je geopend. Op maandag zijn ze open van 10:00 – 18:00 uur. Dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 – 18:00 uur en op zondag van 10:00 – 17:00 uur.

De gezellige werkplek in het centrum van Amersfoort is ook te vinden op hun social media kanalen. Bekijk hier hun Facebook en Instagram

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Barista Café: werkplek in het centrum van Amersfoort met goede koffie
Sluiten