Video: Emilie Sobels over haar carrière als onderneemster

In een nieuwe videoserie van NSMBL en WorkJuice vragen we twaalf verschillende vrouwen met twaalf verschillende carrières het hemd van het lijf. Deze keer kletsen we met Emilie Sobels, eigenaar van niet één, maar twee succesvolle bedrijven.

In de tweede aflevering van Started from the Bottom praat Emilie openhartig over haar carrière als onderneemster.

Emilie Sobels over haar carrière

De kans is groot dat je Emilie Sobels kent van haar bedrijf Hashtag Workmode. De all-female co-working spaces voor ambitieuze vrouwen is met hun inmiddels vijfde locatie heel Nederland aan het veroveren. Alsof dat nog niet genoeg is, organiseerde Emilie vorig jaar The Self-Made Summit, hét carrière evenement voor de ambitieuze vrouw.

In de video vragen we haar het hemd van het lijf over haar carrière en ondernemersverhaal. Wat is haar grootste blunder op de werkvloer? Hoe zorgt ze met twee bedrijven voor een gezonde werk-privé balans? Wat had ze niet verwacht voordat ze begon met ondernemen? Maar ook: wat is haar grootste ambitie?

Lees ook: 5 tips van Emilie Sobels om je dromen na te durven jagen

Started from the Bottom?

In Started from the Bottom nodigt NSMBL elke aflevering een succesvolle vrouw uit. Zij vertelt welke stappen ze heeft moeten zetten om te komen waar zij nu is. Twaalf vrouwen, twaalf verschillende carrières. Welke bijbaantjes hebben ze gehad? Welke tegenslagen hebben ze moeten doorstaan? Wat is hun grootste advies voor het behalen voor succes? En welke dromen en ambities hebben zij nog? In de eerste aflevering vertelde Liesbeth Rasker ons alles over soloreizen en nu is het dus de beurt aan Emilie.

Benieuwd naar de tweede aflevering met Emilie Sobels over haar carrière als onderneemster? Check dan de video hieronder:

Dit vind je misschien ook interessant

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Video: Emilie Sobels over haar carrière als onderneemster
Sluiten