Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Mindset 19 jun 2019

Te leuk: een vakantieboek zoals vroeger, maar dan voor professionals en managers

Je kent ze vast nog wel: van die vakantieboeken waar jij je als kind achterin de auto, in het vliegtuig en aan het zwembad uren mee kon vermaken. Een lekker dik boek, vol met puzzels, spelletjes en verhalen. Wij ontdekten dat er ook een volwassen variant is! Het ‘Vakantieboek voor professionals en managers’ verdient zeker een plekje in je koffer.

We hoeven je vast niet te vertellen dat je op de beste nieuwe ideeën komt als je daar eigenlijk helemaal niet hard je best voor doet. Onder de douche bijvoorbeeld, of op vakantie. Het ‘Vakantieboek voor professionals en managers’ speelt daar handig op in. Terwijl jij losgetrokken bent van de dagelijkse sleur, wordt je door middel van verhalen en columns weer helemaal up-to-date gebracht op zakelijk gebied.

Vakantieboek voor professionals en managers

Vakantieboek voor volwassenen met doedingen

Uitgeverij Business Contact geeft in de 160 bladzijdes een goed overzicht van de belangrijkste managementboeken van dit jaar. Maar het blijft natuurlijk een vakantieboek, dus zijn er ook genoeg inspirerende quotes, quizjes, tests en andere doedingen in het boek te vinden.

Vakantieboek voor professionals en managers

Met het ‘Vakantieboek voor professionals en managers’ kun je waar ook ter wereld even bijlezen, ontspannen en reflecten. Ideaal vakantieboek om tot nieuwe inzichten te komen. Vergeet alleen niet dat het écht vakantie is. Je mag het vakantieboek ook gerust even wegleggen voor een tijdschrift of een bouquet reeks. Soms heb je even geen zin in een woordzoeker over artifcial intelligence, en dat is ook helemaal oké.

Je koopt het boek voor een mooie prijs van €15,00 op bijvoorbeeld Bol.com.

Meer tips voor leesplezier

8 toffe printables voor je vision board?

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ze gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Te leuk: een vakantieboek zoals vroeger, maar dan voor professionals en managers
Sluiten