Hebben: de leukste en handigste waterflessen om je gehydrateerd te houden

Dat je genoeg water moet drinken, heeft iedereen en je moeder je al honderd keer verteld. Maar ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Jij weet net zo goed als wij dat je met hier en daar een glas water die twee liter per dag niet gaat halen. Wij verzamelden daarom de leukste en handigste waterflessen om gehydrateerd te blijven.

Deze waterflessen zijn origineel, uniek, leuk of gewoon heel handig.

Grappige waterfles met tekst

Wij waren op slag verliefd op deze water tracking fles. Deze té leuke waterfles vertelt je waarom je genoeg water moet drinken en dat is natuurlijk om al je goals te smashen. Tja, daar staan wij als WorkJuice natuurlijk helemaal achter.

Prijs: ongeveer €15,95
Winkel: CDC London
Inhoud: 500 ml
Vaatwasserbestendig: ja

Waterfles opvouwbaar

Geniaal, deze opvouwbare waterfles! Ideaal om mee te nemen, of dat nou op reis is of gewoon mee naar werk. Veel opvouwbare waterflessen blijken geen goede kwaliteit te hebben, maar met 4,5 ster (van de 273 recensies) weet je dat het bij deze wel goed zit. Verkrijgbaar in nog 5 andere kleuren.

Prijs: ongeveer €15,00 (16,99 dollar)
Winkel: Amazon
Inhoud: 500 ml
Vaatwasserbestendig: nee

Mooie waterfles (duurzaam!)

Deze White Marble waterfles bewijst dat drinkflessen ook heel stijlvol kunnen zijn. Hij houdt warme dranken warm (voor 12 uur) en koude flessen koud (voor 24 uur). Ook ideaal voor water dus! Door de ruime bovenzijde kun je er zelfs ijsklontjes in doen.

Prijs: €34,90
Winkel: de Bijenkorf
Inhoud: 500 ml
Vaatwasserbestendig: nee

Waterfles met infuser

Als jij iemand bent die het moeilijk vind om twee liter water per dag te drinken, dan is deze waterfles met infuser een uitkomst voor jou. Alleen maar water drinken wordt ook zo saai en daar komt deze fles het hoekje om kijken. Stop er jouw favoriete fruit in en je hebt water met een smaakje! Daarnaast komt er een bijpassende sleeve bij, zodat je water extra koud blijft.

Prijs: €19,95
Winkel: Bol.com
Inhoud: 700 ml
Vaatwasserbestendig: nee

 

Waterfles met rietje

Zodra wij een product met luiaards zien, zijn we verkocht. Take our money, HEMA. Deze is te leuk om te laten liggen en is in tegenstelling tot veel andere waterflessen in dit rijtje vaatwasserbestendig. Ook fijn: je scoort ‘m voor een kleine prijs.

Prijs: €3,50
Winkel: HEMA
Inhoud: 300 ml
Vaatwasserbestendig: ja

 

 

Goedkope waterfles Action

Niet echt op zoek naar een superdeluxe waterfles, maar gewoon één die z’n werk doet voor een mooie prijs? Dan moet je bij de Action zijn. Voor nog niet eens twee euro is deze van jou. En eerlijk is eerlijk: met dat printje is ‘ie alsnog best leuk! Er zijn ook nog drie andere printjes te krijgen.

Prijs: €1,59
Winkel: Action
Inhoud: 500 ml
Vaatwasserbestendig: ja

Waterfles Blond

Zoals je wel aan dit lijstje kan zien, zijn wie niet vies van een kek printje. En dan zitten er in de wand ook nog eens glitters die meebewegen. Wij zijn fan. Blond ontwierp deze transparante kunststof waterfles exclusief voor de HEMA.

Prijs: €15,00
Winkel: HEMA
Inhoud: ?
Vaatwasserbestendig: ?

Design waterfles

Ben jij meer van het design dan van de grappige printjes? Dan is deze beauty zeker wat voor jou. De waterfles is gemaakt door DESIGN LETTERS. Dit Deense designbureau produceert minimalistische gebruiksvoorwerpen met een Scandinavische touch.

Prijs: €11,50 (nu in de Sale)
Winkel: de Bijenkorf
Inhoud: 500 ml
Vaatwasserbestendig: nee

Meer leuke must haves

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Hebben: de leukste en handigste waterflessen om je gehydrateerd te houden
Sluiten