Buiten werken (met wifi én oplaadpunten) in de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van vandaag: de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord.

Niets maakt ons gelukkiger dan buiten werken – in de tuin of op het terras bijvoorbeeld. Het probleem is alleen dat de wifi buiten niet altijd als een zonnetje werkt.

Kantoortuin in de Tolhuistuin

Bij de Tolhuistuin in Amsterdam Noord heb je dit probleem niet. Deze zomer kun je daar terecht om te werken in een letterlijke kantoortuin. Tussen het groen dus!

Buiten werken is niet alleen voor je gevoel van vrijheid heel fijn. Uit onderzoek van Stanford University blijkt dat buitenlucht de gezondheid én creativiteit stimuleert.

kantoortuin van de tolhuistuin in amsterdam-noord

De werkplek

De tuin heeft alle voordelen van een werkplek binnen: oplaadpunten, wifi, een vergaderruimte en zelfs een koffiebar. Maar dan niet tussen vier muren! Ook als het regent of als je niet in de zon wilt zitten, is dat bij de kantoortuin van de Tolhuistuin geen probleem. Er is een luifel die je droog of in de schaduw houdt.

Nog niet over de streep getrokken? In de kantoortuin worden ook nog toffe activiteiten verzorgd. Zo kun je op dinsdagochtend een uurtje tekenen om je creativiteit op gang te krijgen en wordt er ‘s middags een mindfulness lunchsessie gehouden.

Op woensdag kun je de dag beginnen met yoga en eindigen met salsa. En op vrijdag zijn er lunchconcerten en een vrijdagmiddagborrel. Check de website voor het hele programma.

kantoortuin van de tolhuistuin in amsterdam-noord

Koffie en thee

De Tolhuistuin is een openbare werkplek, dus kun je kosteloos aanschuiven om een dag lekker hard aan de slag te gaan. Voor je dagelijkse cafeïne shot zit je hier goed, er is koffie (en thee) verkrijgbaar. Hier vraagt de kantoortuin een kleine bijdrage voor.

Adres en openingstijden van de kantoortuin (Tolhuistuin)

De ingang van de Tuin is te vinden op Tolhuisweg 3 in Amsterdam-Noord.  Je kunt er tot en met september elke werkdag terecht van 9:30 tot 17:00 uur.

Meer fijne werkplekken in Amsterdam

In 4 weken naar een productiever leven?

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Buiten werken (met wifi én oplaadpunten) in de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord
Sluiten