Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Thuis 30 apr 2020

Dit zijn de leukste, mooiste en grappigste Zoom achtergronden

Nu ons hele leven zo ongeveer op Zoom plaatsvindt, komt deze inspiratie voor leuke Zoom achtergronden vast van pas. De achtergronden zijn namelijk ideaal om de rommel in huis te verbergen, je even ergens anders dan thuis te wanen of je mede-videobellers aan het lachen te krijgen.

Wij verzamelden 14 van de leukste, mooiste en grappigste Zoom achtergronden.

Modsy

Op de site van Modsy vind je toffe achtergronden met iconische appartementen uit je favoriete series. Maar dan wel hoe die eruit zouden zien in 2020. Neem plaats in het Friends appartement in een modern jasje of in de slaapkamer van Carrie Bradshaw uit Sex & The City.

House of Cards

Zoom vanuit de oval office van Claire Underwood.

Bron: Modsy

Sex and The City

Carrie Bradshaw’s kamer in een modern jasje.

Bron: Modsy

Canva

Op Canva vind je tal van vrolijke, grappige of mooie Zoom achtergronden. Maar de favoriet van veel mensen is toch wel de Conference Call Bingo.

Bron: Canva

Got Your Back

Got Your Back is ’s werelds eerste gecureerde selectie van virtuele Zoom-achtergronden door internationale creatieven, kunstenaars en instituten, zoals het Rijksmuseum, sneaker label Patta en Sabine Marcelis (Wallpaper* designer van het jaar 2020). De achtergronden variëren van kalm tot trippy, er is voor ieder wat wils.

Rijksmuseum

Bron: Got Your Back/Rijksmuseum

Willem Sizoo

Bron: Got Your Back/Willem Sizoo

Lisa Rampilli

Westwing

Met de achtergronden van interieurplatform Westwing ziet je huis er altijd stylish uit. Of kies voor één van de prachtige buitensettings, om je toch even in de buitenlandse zon te wanen.

Artsy woonkamer

Bron: Westwing

Mediterraanse Lounge

Bron: Westwing

HBO

Altijd al op de ijzeren troon van Game of Thrones willen zitten? Grijp nu je kans met deze Zoom achtergrond van HBO. Ze maakten ook achtergronden van andere HBO series, zoals Euphoria en Westworld.

Bron: HBO

Pixar

Via Twitter deelde Dinsey Zoom of video call achtergronden van de meest populaire Pixar-films. Van de woonkamer uit Up! tot de onderwaterwereld van Finding Nemo.

Memes

Ook memes worden massaal als Zoom achtergrond gebruikt. Sla de foto van je favoriete meme op en gebruik ‘m als achtergrond!

Meer quarantaine tips?

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Dit zijn de leukste, mooiste en grappigste Zoom achtergronden
Sluiten