Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Thuis 11 mei 2020

Nog langer thuiswerken: de essentials die jouw leven een stuk prettiger maken

Het thuiswerken tijdens deze crisis is niet zo tijdelijk als we in eerste instantie misschien dachten. Nu bekend is dat we nog maanden thuis aan het werk moeten, is het verstandig om te kijken hoe je jouw thuiswerkplek zo fijn mogelijk kunt maken. We verzamelden 10 producten die eigenlijk niet kunnen ontbreken.

Deze essentials van notitieboekjes tot organizers en van theepotten tot koptelefoons maken je leven een stuk prettiger.

bureaustoel van made
Bron: Made

Bureaustoel

Wie zegt dat een bureaustoel lelijk moet zijn? Nu we nog tot september moeten thuiswerken is een bureaustoel geen overbodige luxe. Zelfs als je geen ruimte hebt voor een bureau en aan de eettafel werkt. Deze bureaustoel van Made is zo mooi en stijlvol dat je ‘m in bijvoorbeeld de hoek van de kamer kunt zetten als je ‘m niet meer gebruikt. Voor €299 is ‘ie van jou.

Meer bureaustoelen inspiratie nodig? Deze bureaustoelen zitten lekker en zien er mooi uit in je interieur

zitkussen van de bijenkorf
Bron: De Bijenkorf

Zitkussen

Geen plek voor een bureaustoel of minder budget? Dan gaat dit zitkussen van HK Living je rug redden. Een zitkussen helpt je namelijk een meer ontspannen houding aan te nemen. Zo kunnen je schouders meer hangen en zorgt een hele dag op een harde stoel zitten voor druk op de benen. Dit zitkussen scoor je bij de Bijenkorf voor €69,95.

koptelefoon van JBL
Bron: De Bijenkorf

Koptelefoon

Met een koptelefoon op kun je je elk moment van de dag focussen. Dus ook wanneer je thuiszittende buurman heeft besloten zijn hele huis te verbouwen bijvoorbeeld. Op de website van de Bijenkorf kwamen we deze aanbieding van JBL tegen. Veel comfortabeler dan normale oortjes en je kunt de hele dag ongestoord werken. Dat is die €89,- meer dan waard.

bureauplanner van de hema
Bron: Hema

Bureauplanner

Overzicht over je week geeft rust in je hoofd, geloof ons. Bovendien helpt het inplannen van je afspraken en taken je productiever te worden. Natuurlijk kan je dat online doen, maar met behulp van een bureauplanner zie je in één oogopslag hoe je week eruit ziet. Aan de achterkant van elke bladzijde is ruimte voor to do’s en andere notities. Deze tropische bureauplanner van de Hema haal je voor €5,- in huis.

notitieboek van de bijenkorf
Bron: De Bijenkorf

Notitieboek

Hoe leuk is dit notitieboek van Studio Stationery? Ideaal om al je to-do lijstjes in op te schrijven. Het helpt je precies wat op de voorkant staat: prove them wrong. Voor €14,95 is ‘ie van jou.

theepot van fabienne chapot

Theepot

Nu er geen collega’s meer zijn die thee en koffie voor je meenemen, zal je het zelf moeten oplossen. Zet deze theepot op tafel tijdens het thuiswerken en je geniet de hele ochtend van thee. Het design van Fabienne Chapot is ook nog eens geweldig. Je bestelt ‘m voor €34,95.

dossierkast van made
Bron: Made

Dossierkast

Er is waarschijnlijk niets ter wereld dat je meer volwassen laat voelen dan een dossierkast in je thuiskantoor. Gelukkig hoeven die allang niet meer lelijk te zijn. Neem deze prachtige dossierkast van Made (€349,-) eens, echt een eyecatcher in je interieur en nog eens hartstikke functioneel ook. Een opgeruimd bureau staat namelijk gelijk aan een opgeruimde geest.

brievenbak van de hema
Bron: Hema

Brievenbak

Geen ruimte of geld voor een hele dossierkast? Deze brievenbak van de Hema zorgt er ook voor dat je papieren op één plek zijn en is met zijn €7,50 een stuk goedkoper. Mooi roze is niet lelijk!

pennenbakje hema
Bron: Hema

Pennenbakje

Dat we bij WorkJuice een sucker voor organizers zijn, maakt dit lijstje wel duidelijk. Net als bij je papieren is het fijn om je pennen, scharen en stiften op dezelfde plek te hebben. In dit té grappige pennenbakje van de Hema bijvoorbeeld, met een zachte prijs van €5,-.

etui van de bijenkorf

Etui

Zijn stijlvolle essentials meer jouw ding? Deze etui met een marmeren look does the job. Voor €25,- ben je nooit meer je pennen kwijt. Je koopt ‘m bij de Bijenkorf.

Meer tips voor het thuiswerken

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Nog langer thuiswerken: de essentials die jouw leven een stuk prettiger maken
Sluiten