Ultieme tip voor een collega getaway: weekendje Center Parcs voor maar 14 euro

Bij een teamuitje wordt vaak gedacht aan een etentje of een middag vol activiteiten. Maar let’s be honest: de beste gesprekken voer je eigenlijk in het midden van de nacht. Een nachtje weg kan die activiteiten, een lekker etentje én die goede gesprekken combineren. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Center Parcs boek je nu voor 14 euro per persoon per nacht een huisje.

Ja, dat lees je goed: 14 euro per persoon!

Center Parcs actie

Bij Center Parcs zijn momenteel namelijk de Bungalow Race dagen. Als je een bungalow voor vier personen boekt, betekent dat dat je maar 14 euro per persoon hoeft te lappen. Het is de ultieme team bonding: ergens middenin de natuur wijntjes of biertjes drinken voor de open haard, na een middag waar jullie je team work skills hebben getoond.

Team building door weekendje Center Parcs

Je collega’s zie je vaker dan je familie, vrienden en zelfs je partner. Dan is het eigenlijk gek dat je ze niet supergoed kent. Als je het juist heel goed kunt vinden met je collega’s is dit de ideale kans om eens iets leuks te doen met z’n allen.

Bazen, als jullie meelezen: het maken van vrienden op werk zorgt onder andere voor meer productiviteit en meer creativiteit. Werknemers leren elkaar beter kennen, en kunnen zo ook beter samenwerken.

Genoeg keus

Helaas doen niet alle parken mee. Maar er is ook goed nieuws, als je het iets verder van huis wil opzoeken: ook een paar Belgische en Franse parken doen mee. Dit zijn de parken die meedoen.

Nederland:
Het Heijderbos
De Eemhof
Het Meerdal
De Huttenheugte
De Kempervennen
Limburgse Peel
Parc Sandur

België:
Les Ardennes
De Vossemeren
Erperheide

Duitsland:
Bispinger Heide
Park Bostalsee
Park Hochersauerland
Park Eifel

Frankrijk:
Le Lac d’Ailette
Les Trois Forêts
Villages Nature® Paris
Le Bois aux Daims

Trommel je lievelingscollega’s maar op, want jullie moeten wel snel beslissen. Je hebt tot en met 24 februari om te boeken. Zien jullie het wel zitten? Hier vind je meer informatie, zoals beschikbare data.

Verder lezen

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Ultieme tip voor een collega getaway: weekendje Center Parcs voor maar 14 euro
Sluiten