Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Carrière 24 jun 2020

Kletsen met Sylvana IJsselmuiden in de WorkJuice Podcast over haar drive, Dumpert en toekomstdromen

Elke man in Nederland tussen de 15 en 30 jaar weet wie ze is. Sylvana IJsselmuiden is al een aantal jaar presentatrice van één van de grootste websites van Nederland en daardoor mateloos populair bij de reaguurders van Dumpert. Voor de nieuwste WorkJuice Podcast vragen we Sylvana het hemd van het lijf over haar carrière, toekomstdromen en het feit dat iedereen altijd z’n mening – positief of negatief – over haar klaar heeft.

In de nieuwste aflevering pakken we het iets anders aan dan normaal. In plaats van een expert te interviewen over een werkgerelateerd onderwerp zoals stress of onderhandelen, vragen we deze keer een bijzondere gast naar haar carrière.

De carrière van Sylvana IJsselmuiden

Als iets de carrière van Sylvana typeert, dan is dat wel haar ongelofelijke drive. Volgens Sylvana heeft haar doorzettingsvermogen en ‘deuren open trappen’ ervoor gezorgd dat ze uiteindelijk is doorgebroken. En alhoewel de show DumpertReeten wekelijks een half miljoen kijkers trekt, reiken Sylvana’s ambities verder dan dat. “Ik vind het internet echt geweldig, maar zou mijn doelgroep willen verbreden en ook op televisie willen presenteren. Dat kan prima naast elkaar.”

Pasgeleden werd Sylvana door FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. Een publieksprijs die ze volgens eigen zeggen niet alleen door haar looks, maar ook door haar persoonlijkheid en authenticiteit heeft binnengesleept. “Ik zeg altijd: je moet jezelf nooit ergens te goed voor voelen. Ik blijf met beide voetjes op de grond.”

Tijdens de podcast, die w deze keer samen met broertje Manners presenteren, vragen we haar naar haar carrière: hoe ze terecht is gekomen bij Dumpert, hoe het is om altijd one of the guys te zijn, maar ook hoe ze omgaat met de constante stroom aan complimentjes én kritiek.

Luisteren?

Benieuwd geworden naar het verhaal van Sylvana IJsselmuiden? Je kunt de nieuwste WorkJuice Podcast aflevering vanaf nu beluisteren op Spotify en iTunes.

 

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Kletsen met Sylvana IJsselmuiden in de WorkJuice Podcast over haar drive, Dumpert en toekomstdromen
Sluiten