Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Gear 16 nov 2018

8 stijlvolle rugzakken waar je laptop toch in past

Soms moet je een laptop bij je hebben op werk, naar een klant, of naar school. Maar eerlijk is eerlijk: de meeste laptoptassen zijn gewoon ronduit lelijk. Gelukkig verschijnen er steeds meer stijlvolle laptoptassen, waar je best mee bij een klant kunt verschijnen. Doei lompe rugzakken, hallo mooie laptoptassen voor dames!

Een laptop kan best zwaar zijn, dus is het fijn als je het gewicht op je rug kunt tillen. Bij deze mooie merken kun je vast slagen voor een stijlvolle laptoptas.

Rains (ongeveer 80 euro)

Een stijlvolle rugtas die je in veel verschillende kleuren kunt krijgen: van groen tot blauw en van rood tot wit. Het meest fijne aan deze rugtas is dat ‘ie waterproof is. Wel zo handig in ons kikkerlandje, want je wil natuurlijk wel dat je laptop een regenbui overleeft.

rugzak, laptoptassen, laptop, stijlvol, modern

Herschel (89 euro)

Als je naast je laptop nog veel andere dingen wilt meeslepen, dan is Herschel een goede keus. De hippe tas is ook niet heel duur, dus dat is ook een bonuspunt. Je hebt ‘m in onwijs veel soorten en kleuren, dus zit er vast één tussen die je wel ziet zitten.

Matt & Nat (155 euro)

Matt & Nat staat voor Mat(t)erial and Nature. Het merk verkoopt onwijs mooie tassen, die ook nog eens duurzaam én vegan zijn. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld gerecycled plastic en fietsbanden voor hun tassen.

rugzak, laptoptassen, laptop, stijlvol, modern

Samsonite (95 euro)

Een roze laptoptas, we’re all here for it! Mocht je toch wat stijvere klanten hebben – of is roze gewoon niet helemaal je ding? Deze laptoptas is ook te krijgen in zwart, blauw en grijs. Een praktische rugzak, maar wel één die er ook nog eens goed uit zit.

rugzak, laptoptassen, laptop, stijlvol, modern

Cowboysbag (190 euro)

Dit is een rugzak met lekker veel vakken, ideaal om de hele dag mee te slepen dus. Er zit een speciaal vak in voor je laptop, zodat ‘ie goed beschermd blijft. Cowboysbag heeft ook nog andere mooie rugzakken waar je laptop in past, dus check dit merk zeker even.

rugzak, laptoptassen, laptop, stijlvol, modern

5 bureaustoelen die lekker zitten én er mooi uitzien in je interieur

Chesterfield (130 euro)

Fan van een wat stoerdere vintage look? Dan is deze rugzak van Chesterfield misschien wel wat voor jou. Het is een beetje een moderne variant van de aktetas, we like! Deze leren tas is bovendien ook heel makkelijk om te toveren van rugzak naar schoudertas.

rugzak, laptoptassen, laptop, stijlvol, modern

Kindred Spirits (100 euro)

Deze rugzak is ‘wat jonger’, zoals een omaatje misschien zou zeggen. Toch is deze laptoptas nog heel representatief. Ook fijn is dat je de maat van deze tas kunt aanpassen, door het oprolsysteem aan de bovenkant.

rugzak, laptoptassen, laptop, stijlvol, modern

Weet je niet wat je aan moet doen naar een sollicitatie of een belangrijke afspraak met een klant? No worries, we’ve got your back. Lees hier onze tips.

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
8 stijlvolle rugzakken waar je laptop toch in past
Sluiten