5 bureaustoelen die lekker zitten én er mooi uitzien in je interieur

Oké, er is niets mis met traditionele zwarte bureaustoelen. Maar eerlijk is eerlijk: hij is wel een beetje saai en komt de rest van je interieur waarschijnlijk niet ten goede. Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop bureaustoelen die wél ontzettend mooi zijn. Om je te inspireren zetten we er vijf op een rij.

Een stoere bureaustoel

Heb je een wat stoerder interieur? Dan past deze cognac bureaustoel er perfect bij. Dit is zeker ook een goede optie als je bijvoorbeeld een man in huis hebt, die ook van het bureau gebruik moet maken. De stoel van kunstleer kost 139 euro.

bureaustoel, stijlvol, thuiskantoor

Roze bureaustoel

Roze bureaustoelen… Je moet ervan houden en wij doen dat zeker. Deze is gewoon verkrijgbaar bij Ikea! Voor 139 euro is de stoel van jou. Niet zo’n fan van roze? Hij is er in nog vier andere kleuren. Ook het onderstel kan je aanpassen naar zwart.

bureaustoel, stijlvol, thuiskantoor

Mooie leren bureaustoel

Deze zwarte bureaustoel met een gouden onderstel staat ook onwijs tof in je interieur. In tegenstelling tot de eerste bureaustoel is deze wel van echt leer. Dat merk je ook aan de prijs van 211 euro. Maar eerlijk is eerlijk, wij zien ‘m al in ons huis staan.

Stijlvolle bureaustoel

Wauw, deze bureaustoel heeft een prachtige kleur. Wat een verschil met een saaie traditionele bureaustoel! Door voor zo’n stoel te kiezen, kan je de rest van het interieur simpel houden. Er hangt wel een prijskaartje aan. De mooie bureaustoel kost 229 euro. Maar ja, onthoud wel dat je met zo’n stoel natuurlijk jaren doet.

bureaustoelen, stijlvol, thuiskantoor

Goedkope bureaustoel

Heb je een budget en zijn bovenstaande stoelen allemaal te duur? Je kunt er ook voor kiezen om een eetkamerstoel te gebruiken als bureaustoel. Vaak vind je het soort stoelen die je op het plaatje zit voor een paar tientjes bij de Kwantum.

bureaustoel, stijlvol, thuiskantoor

Lees ook: Met deze tips krijg je een stijlvol én productief thuiskantoor

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
5 bureaustoelen die lekker zitten én er mooi uitzien in je interieur
Sluiten