In Spill The Juice geeft arbeidsmarktspecialist Erik van der Liet antwoord op jullie vragen over het cv

Vanaf nu is WorkJuice ook te vinden op IGTV! In ons nieuwe format Spill The Juice geeft een expert antwoord op de vragen die jullie hebben ingezonden via Instagram. In de eerste video trappen we af met arbeidsmarktspecialist Erik van der Liet die ons alles vertelt over een goed cv. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de persoon die ‘m bekijkt in minder dan tien (!) seconden bepaalt of je wordt uitgenodigd op gesprek.

Dat een sterk cv belangrijk is bij het scoren van die leuke baan, staat dus vast. In de IGTV video deelt Erik de do’s en don’ts.

Spill The Juice

Moet je nou wel of niet een kleine samenvatting op je cv zetten? Is een video cv een juiste zet? Zijn er zaken die je er beter niet op kunt zetten? Wat kun je neerzetten als je nog niet veel ervaring hebt? En kan je een gat wat minder laten opvallen?

Ook haalt Erik de mythe dat er alleen need to know informatie op je curriculum vitae hoort te staan onderuit. Zaken als je hobby’s verdienen ook zeker een plek op jouw a4’tje. In de IGTV video legt Erik uit waarom dit ene segment al het verschil kan maken tussen uitgenodigd worden op gesprek of niet.

Ook interessant: Deze 5 fouten maak je waarschijnlijk op je cv

Alsof alleen de inhoud van je cv bepalen nog niet genoeg is, kan je tegenwoordig de look ook niet vergeten. Met een simpel Word documentje kan je tegenwoordig niet meer aankomen, lijkt het. Is dit waar? Moet je er per se één hebben met infographics? En wanneer schiet je hierin te ver door?

In vijf minuten tijd vertelt Erik alles wat je moet weten om die droombaan te scoren. Succes, you’ve got this!

Meer over het cv

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
In Spill The Juice geeft arbeidsmarktspecialist Erik van der Liet antwoord op jullie vragen over het cv
Sluiten