Starbucks Coffee Amersfoort: een pitstop mét stopcontacten naast het station

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van deze week: Starbucks Coffee in Amersfoort.

Cliché misschien, maar Starbucks Coffee Amersfoort is een werkplek aangrenzend aan station. Ideaal voor als je trein vertraging heeft opgelopen of als je je liever niet laat afleiden in het centrum van Amersfoort.

Vaak denken mensen wel aan de Coffee Company bij flexwerken, maar de Starbucks wordt vaak overgeslagen. Wij keken of dat terecht is of niet.

De werkplek

Oké, de werkplek ligt dus naast het station van Amersfoort. Ook het busstation is makkelijk te bereiken. Om heel eerlijk te zijn is deze werkplek vooral om eventjes van thuis te kunnen ontsnappen voor een paar uurtjes. Een hele dag hier werken is misschien niet ideaal.

Zodra je binnenkomt zie je gelijk al de gezelligheid. Houd er rekening mee dat het niet een stille werkplek is. Aan de achterkant van het zaakje staan de tafels met de stopcontacten. Het zijn kleine tafeltjes, dat wel.

De menukaart van Starbucks Coffee Amersfoort

De menukaart van Starbucks is onder veel van ons waarschijnlijk wel bekend. Naast verschillende koffie’s en theesoorten, kun je hier ook terecht voor een kop chocolademelk. Ik heb mezelf getrakteerd op een heerlijke caramel macchiato. Zeker de moeite waard!

Sidenote: als je je kop koffie bestelt kun je zelf kiezen of je dit in een mok wilt of gewoon een papieren beker. Zelf heb ik gekozen voor een papieren beker, maar dit kwam doordat ik vrij onhandig ben. Met een mok naar m’n tafeltje lopen zou nooit goed gaan. Maar papieren bekers zijn natuurlijk niet echt milieuvriendelijk. Wil je rekening houden met het milieu? Dan kun je kiezen voor een mok.

Voor de lekkere trek zit je bij Starbucks Coffee natuurlijk ook aan het goede adres. Er zijn verschillende snacks verkrijgbaar bij deze werkplek. Het enige nadeel is dat er een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Naar mijn mening is Starbucks vrij duur, maar de kwaliteit doet zeker waarde aan zijn prijs.

Pluspunten

  • Stopcontacten genoeg, we love it!
  • Lekkere speciale koffie’s, uitgebreid menu
  • Naast het station
  • Geschikt voor de vroege vogels

Minpunten

  • Duur
  • Niet heel erg groot, kom vroeg om een plekje te bemachtigen
  • Niet geschikt voor nachtuilen

Adres en openingstijden

De openingstijden van Starbucks Coffee Amersfoort zijn als volgt:

Maandag 07:00 – 19:00
Dinsdag 
07:00 -1 9:00
Woensdag 07:00 – 19:00
Donderdag 07:00 – 21:00
Vrijdag 07:00 – 21:00
Zaterdag 08:00 – 20:00
Zondag 09:00 – 19:00

Wil je binnenkort langs bij deze workspot? Starbucks Coffee Amersfoort is te vinden op het Stationsplein nummer 85.

Stationsplein 85
3818 LE, Amersfoort

Meer fijne werkplekken ontdekken?

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Starbucks Coffee Amersfoort: een pitstop mét stopcontacten naast het station
Sluiten