Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Carrière 29 dec 2019

Wil jij soloreizen? Liesbeth Rasker vertelt wat je écht moet weten

In een nieuwe videoserie van NSMBL en WorkJuice vragen we twaalf verschillende vrouwen met twaalf verschillende carrières het hemd van het lijf. In de eerste aflevering van Started from the Bottom kletsen we met Liesbeth Rasker, die het liefst in haar eentje (!) de wereld over reist.

Heb jij ook last van reiskriebels? In de video geeft Liesbeth tips en tricks, en vertelt ze haar eigen verhaal.

Liesbeth Rasker reist solo

In 2012 besloot Liesbeth Rasker voor het eerst alleen op reis te gaan en er ging een nieuwe wereld voor haar open. Sindsdien is ze het liefst voor altjid op vakantie. In Started From The Bottom vertelt ze over haar carrière switch, haar grootste blunders en geeft ze de beste adviezen voor iedereen die ook weleens alleen op reis wilt gaan.

En hoe heeft ze eigenlijk altijd geld om op reis te gaan? Waarom is alleen reizen zo fijn? In 5 minuten vertelt Liesbeth alles wat je maar wil weten over soloreizen en ben je klaar om je koffer in te pakken en op reis te gaan.

Lees ook: Digital nomad Agnès over waarom iedereen een keer alleen zou moeten reizen

Started from the Bottom?

In Started from the Bottom nodigt NSMBL elke aflevering een succesvolle vrouw uit. Zij vertelt welke stappen ze heeft moeten zetten om te komen waar zij nu is. Twaalf vrouwen, twaalf verschillende carrières. Welke bijbaantjes hebben ze gehad? Welke tegenslagen hebben ze moeten doorstaan? Wat is hun grootste advies voor het behalen voor succes? En welke dromen en ambities hebben zij nog?

Benieuwd naar de eerste aflevering met Liesbeth Rasker over soloreizen? Check dan de video hieronder:

Verder lezen over reizen?

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Wil jij soloreizen? Liesbeth Rasker vertelt wat je écht moet weten
Sluiten