Motivation Monday: de meest inspirerende quotes van Blake Lively

We kennen haar waarschijnlijk allemaal als de bloedmooie Serena Van der Woodsen uit Gossip Girl, maar inmiddels heeft Blake Lively nog veel meer indrukwekkende rollen op haar naam staan. Daarnaast is ze getrouwd met Ryan Reynolds – zwijmel – en kregen ze samen 2 dochters. Deze powervrouw is niet alleen beeldschoon, maar heeft ook behoorlijk wat inspirerende quotes op haar naam staan.

Zo vindt Blake privacy ontzettend belangrijk, zelfs in de wereld waar onze telefoon 24/7 aan staat. Haar gehele Instagram-account verwijderen als publiciteitsstunt voor een nieuwe film, daar deinst ze bijvoorbeeld niet voor achteruit.

Dit zijn de mooiste quotes van Blake Lively

Klaar voor een flinke dosis zelfvertrouwen? Komt ‘ie:

“You can’t really go wrong as long as you’re true to yourself.”

Food for thought: waarom zou je iemand anders zijn dan jezelf?

“When I have bad days, I just eat lots of chocolate ice cream and dance to the ‘Lion King’ soundtrack.”

Food for thought: we hebben allemaal slechte dagen. Ja, zelfs Blake Lively. Door een manier te vinden hoe je met die slechte dagen om kan gaan, sleep je jezelf gewoon door die slechte dagen heen. Ook al is dat zoiets als chocolade-ijs eten, een bananenbrood bakken of dansen in de regen. Vind jou manier om met slechte dagen om te gaan, een manier die voor jou goed werkt, en kick those bay days in the ass.

“I’ve never been a big fan of gossip. Being a victim of it, I knew how much it hurt.”

Food for thought: dingen als roddelen en achter iemands rug om praten kunnen meer pijn doen dan je je in eerste instantie kan bedenken. Doe dat iemand niet aan, omdat je ook niet wil dat iemand achter jóúw rug om over je roddelt.

“My anonymity is something I treasure.”

Food for thought: Als er iemand mysterieus is op social media, dan is het Blake Lively wel. Niet op elk gebied – ze flirt gewoon openlijk met Ryan Reynolds, wat hilarische gesprekken oplevert – maar wel als het om haar privacy en haar kinderen gaat. Zo zal er op haar Instagram niet snel een privéfoto, of foto van haar kinderen staan. Sterker nog, we kregen de knappe kinderen van het koppel officieel slechts één keer te zien, op de rode loper van de Hollywood Walk of Fame. En dat is inmiddels al meer dan twee jaar geleden.

Anonimiteit en privacy is iets wat Blake dan ook heel hoog in het vaandel heeft staan. Wij snappen wel waarom, met zo’n leven in de spotlights. Maar het inspireert ons ook om zélf niet alles op social media te delen.

“Every relationship you have, you’re learning and growing and taking something from that.”

Food for thought: zie een gebroken relatie niet als een mislukte tijd. Je leert uit alle relaties. Dingen over jezelf, over de ander. Dit geldt niet alleen voor liefdesrelaties, maar ook voor verschillende werkgevers en vriendschappen. Een vergane vriendschap kan bijvoorbeeld heel leerzaam zijn.

Andere inspirerende powervrouwen:

Eerder lazen we over de inspirerende quotes van Ariana Grande, Jameela Jamil, Emma Watson en Taylor Swift.

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Motivation Monday: de meest inspirerende quotes van Blake Lively
Sluiten