Flexwerk in Public Space in Amsterdam voor rust, inspiratie en heerlijke koffie

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom werkplekken door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. Deze keer zijn we op bezoek bij Public Space in Amsterdam-Noord. In deze co-working space vind je werkmotivatie bij perfect gezette koffie.

Op de begane grond van een woonblok in Amsterdam-Noord treffen we Public Space. Verwacht in deze zaak geen verdwaalde toeristen of lawaaiierige tieners: aan dit adres tref je vooral locals die met hun laptop plaatsnemen aan één van de lange tafels.

Concept Public Space

Het concept van Public Space is dan ook om een rustige omgeving te creëren waarin je kan werken of gewoon ontspannen. Dat merk je aan de laid back vibe die hier hangt. Het interieur is strak en industrieel en de meeste bezoekers komen hier in hun eentje om lekker te flexwerken.

Logisch dat deze zaak zoveel flexwerkers aantrekt. Op weekdagen is Public Space al om 7:30 uur geopend. Heerlijk voor ochtendmensen die hun werkdag vroeg willen inzetten of nog snel koffie willen drinken op weg naar kantoor. Ook is de zaak voorzien van snelle wifi en voldoende stopcontacten. De muziek staat niet té luid en iedereen respecteert de rust door op een aangenaam volume te praten.

Menu Public Space

Public Space biedt je dus zowel rust als een inspirerende omgeving. Daarnaast hebben ze ook een erg mooie eet- en drankkaart.

Qua drank komen zowel koffie- als theeliefhebbers prima aan hun trekken. De koffie is perfect gezet door hoogstaande barista’s en de thee is zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit.

Op gebied van eten is er weinig aan de hele kaart dat we niét zouden willen proeven. Laat je smaakpapillen ontwaken met een french toast met lemon curd, merengue en lavendel of kies tijdens de lunch voor hoofdgerechten die met de seizoenen meegaan. Op dit moment staat er bijvoorbeeld een gerecht met asperges en oesters op het lentemenu, net als een ‘Not a salad’ met nieuwe aardappels en seizoensgroenten. Niet slecht om je werkdag mee te verrijken!

Pluspunten

  • Snelle en toegankelijke wifi
  • Aantrekkelijke openingsuren, op weekdagen om 7:30 uur open
  • Kwalitatief menu
  • Voldoende stopcontacten
  • Niet lawaaiierig en niet te stil

Eerlijk gezegd merken we in deze bar geen minpunten op. Toegegeven, als je naar buiten kijkt is het uitzicht op de woonblokken in Amsterdam-Noord niet heel inspirerend. Gelukkig wordt dat ruimschoots gecompenseerd door de goeie vibes in het pand. Een aanrader!

Meer werkplekken ontdekken?

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Flexwerk in Public Space in Amsterdam voor rust, inspiratie en heerlijke koffie
Sluiten