Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Carrière 26 dec 2019

Download nu deze toffe illustraties en quotes voor op je vision board (gratis!)

Voor de ambitieuze ladies onder ons betekent het nieuwe jaar dat we weer na gaan denken over de doelen die we willen bereiken. Natuurlijk kun je deze ook opschrijven, maar leuker en misschien zelfs effectiever is het maken een vision board. Laten we daar nou net acht printables voor gemaakt hebben.

Je kunt de acht WorkJuice printables (illustraties en quotes) nú downloaden. En dat helemaal voor noppes!

Wat is een vision board?

Een vision board is eigenlijk niets meer dan een stuk papier, muur of karton met een collage van afbeeldingen en teksten erop vastgeplakt. Om te kiezen wat je er precies opplakt is het goed om er een tijdsperiode bij te bedenken. De vraag die je met je vision board beantwoordt is bijvoorbeeld: hoe wil ik dat mijn leven er over één jaar uitziet?

Door je vision board wordt je gedwongen om je dromen en doelen te visualiseren. Voor veel mensen werkt het heel motiverend om het einddoel voor zich te kunnen zien. Daarnaast is het ook nog eens gewoon heel erg leuk. Je kan ‘m maken door afbeeldingen en zinnen uit oude tijdschriften te knippen, of afbeeldingen en quotes uit te printen.

Lees ook: Hoe een vision board je kan helpen jouw doelen te realiseren

Om je een handje te helpen, maakten wij acht printables voor je in vier thema’s.

Money

Zeg eens eerlijk, dat willen we stiekem allemaal wel meer, toch? Geld maakt niet gelukkig, maar maakt het leven een stuk makkelijker. Een afbeelding in dit thema op je vision board kan veel betekenen, het is maar hoe je het interpreteert. Misschien wil je wel een salarisverhoging gaan vragen, of een nieuw product uitbrengen waardoor je meer gaat verdienen.

Maar het kan ook betekenen dat je de focus meer op sparen wil leggen volgend jaar. Of dat je een grote aankoop, zoals een mooie reis of een eigen huis, wil doen. It’s up to you!

Selflove

Omdat dit in onze ogen misschien wel het meest belangrijke doel is dat je volgend jaar kunt hebben, hebben we ook een illustratie én quote over selflove oftwewel zelfliefde gemaakt.

We kunnen allemaal wel een beetje liever voor onszelf zijn. Daar worden we het meest gelukkig van, dus laat selflove een mooi goed voornemen zijn die iedereen pontificaal op z’n vision board heeft staan!

Girlpower

Vroeger heerste er in de samenleving het idee dat vrouwen altijd bitchy tegen elkaar waren en altijd met elkaar moesten concurreren. Inmiddels weten we wel beter! Maar heb jij dit jaar echt je best gedaan om andere vrouwen te steunen én te motiveren?

Wil je dit jaar meer opkomen voor andere vrouwen bij jou op de werkvloer? Meer shoutouts geven naar andere vrouwelijke ondernemers? Jouw netwerk uitbreiden met like-minded vrouwen? Dan kunnen deze illustratie en quote een heel mooi plekje op je vision board opeisen.

Lees ook: Waarom vrouwen elkaar moeten steunen in plaats van te concurreren

Motivatie

Het onderwerp motivatie kon natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Laat je jezelf niet meer door angsten tegenhouden dit jaar? Ga je écht voor je ambities? Dan verdienen deze twee printables een plek in je toekomstdroom.

Gratis printables voor je vision board

Onderaan dit artikel kun je de printables heel makkelijk downloaden. Het enige wat je hoeft te doen is je mailadres achter te laten en te bevestigen. Check of ze eventueel in je spam mapje terecht zijn gekomen! Vervolgens ontvang je ze direct.

Dan kun je de quotes en illustraties uitprinten, uitknippen en met je Pritt stift op een groot vel plekken samen met andere afbeeldingen en teksten die je inspireren. Je kunt ze natuurlijk ook Pinnen op een online vision board op Pinterest.

Helemaal geïnspireerd geraakt en ben je er klaar voor je doelen te visualiseren? Download hieronder onze printables door je mailadres achter te laten. Je meldt je hiervoor aan bij de nieuwsbrief (waar je je altijd weer voor uit kan schrijven).

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Download nu deze toffe illustraties en quotes voor op je vision board (gratis!)
Sluiten