Presto Coffee & More in Hilversum: de gezelligste werkplek van het Gooi

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom hotspots door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. De hotspot van deze week: Presto Coffee & More in Hilversum.

Had jij vroeger ook altijd een vriendengroep zoals Rachel, Joey, Monica, Chandler, Phoebe en Ross in Friends? En verlang je stiekem weer terug naar de tijd toen jullie áltijd bij elkaar waren? Chillen op de bank, oneindig veel koffies drinken… Bij Presto Coffee & More in Hilversum word je mee terug genomen naar de jaren ’90.

presto coffee werkplekken in hilversum
presto coffee hilversum

De werkplek

Als je binnen komt hang je je jas casual op aan de kapstok. Wanneer je even een rondje kijkt bij Presto Coffee & More krijg je meteen de sfeer van de koffiezaak mee: het gezellige koffietent met een grote tafel om aan te werken (of te brainstormen met je collega’s). Ook zijn er verschillende hoekjes waar je prima met je laptop terecht kunt.

presto coffee hilversum

Als je echt geluk hebt, dan kan je met je laptop neerploffen op het mega grote, zachte bankstel. Vooral van de twee blauwe banken krijgen we een echt Friends-gevoel. Het feit dat ‘Ibiza radio’ opstaat maakt het alleen nog maar fijner om in je laptop te duiken en flink door te werken.

Heb je even afleiding nodig? Dan kan je lekker naar buiten kijken. Presto Coffee & More ligt namelijk aan de rand van een winkelstraat op een gezellig druk kruispunt, dus er is altijd iets te zien. Al zou je dat binnen niet zeggen, want je hebt absoluut geen last van de voorbijgangers.

De menukaart van Presto Coffee & More

Hallo lekkere koffie! Ik kan bijna niet kiezen als ik neerplof bij een tafeltje en mijn laptop tevoorschijn haal. Uiteindelijk valt de keuze op een Moccaccino (en later nog een Cafe Latte, want té lekker om niet te bestellen) en een plakje bananenbrood. Het bananenbrood zat vol met lekkere noten, waardoor het echt een smeuïg, vullend plakje was.

presto coffee hilversum

Op het menu stonden verder bijzondere keuzes, zoals een Tiger Spice Chai Latte (die willen we nog graag proberen!). Je kunt ook terecht bij deze gezellige koffietent voor belegde boterhammen van zelfgesneden meergranen desem brood. Of kies voor een warme tosti of panini met bijvoorbeeld geitenkaas, gerookte zalm of gerookte kip. Het water loopt ons nu al in de mond. Eet je glutenvrij? Dat kan ook. Hier betaal je wel een meerprijs van €1,25 voor.

Goede service

Terwijl ik lekker aan het werk ben, komt de medewerkster een paar keer checken of ze nog iets voor me kan doen. En niet alleen bij mij, want rond 11:00 uur ‘s morgens zitten er meer mensen te werken. Het is heerlijk rustig in de koffiezaak, wat het een fijne omgeving maakt.

presto coffee hilversum

Pluspunten

  • Ontzettend gezellig
  • Prima wifi-verbinding (met een leuk wachtwoord, dat kunnen we waarderen)
  • Goede service
  • Lekkere koffie en taart

Minpunten

  • Flink zoeken naar stopcontacten
  • Een plekje aan de houten bank is niet aan te raden voor een hele dag werken.

Adres en openingstijden

Presto Coffee & More is geopend van maandag tot en met zaterdag. Dit zijn de openingstijden:

maandag 12:00–17:00
dinsdag 09:00–17:00
woensdag 09:00–17:00
donderdag 09:00–18:00
vrijdag 09:00–18:00
zaterdag 09:00–18:00

Je vindt de koffietent aan de Herenstraat 20, Hilversum.

Meer fijne werkplekken ontdekken?

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Presto Coffee & More in Hilversum: de gezelligste werkplek van het Gooi
Sluiten