Redactie
Redactie Werkplekken 2 nov 2018

Pluk Amsterdam: healthy hotspot waar studeren en werken een feestje wordt

Kun je je thuis niet meer concentreren? We’ve been there. Opeens zijn er nog heel veel klusjes in huis te doen, of heeft de buurman besloten keihard met smartlappen mee te zingen. Wij zoeken daarom werkplekken door heel Nederland en laten jou de mooiste plekken zien waar jij meteen wil werken. Deze keer zijn we op bezoek bij Pluk. De healthy hotspot waar vrolijkheid voorop staat.

Pluk is gevestigd in de 9 straatjes in Amsterdam. Dit behoort tot een van de leukste plekjes van de hoofdstad. Dit is de aangewezen spot voor healthy lekkernijen en tevens hard aan de bak gaan. Je kan hier uitgebreid met je studieboeken en laptop gaan zitten, en doen wat je moet doen.

Interieur

Het interieur is wit, open en fris. De open ruimte zorgt voor een goede focus. De enige afleiding zal het heerlijke eten zal zijn. Pluk heeft ook een eigen collectie van home-artikelen. Ze verkopen veel leuke accessoires en meubeltjes. Er zijn een aantal items uitgestald in de winkel, maar deze bevinden zich vooral op de begane grond. Jij zit straks te werken op de eerste verdieping en kiest achteraf een leuk presentje voor jezelf uit.

Om jouw studie / werkdag door te komen heb jij energie nodig, je bent hier aan het juiste adres. Of het nu gaat om avocado toast, taart, croissants, mueslirepen of smoothie bowls: het is allemaal even heerlijk. Ze serveren bijvoorbeeld ook een waanzinnige smoothie bowl die eruitziet als een unicorn. Wat wil een mens nog meer?

Adres Pluk Amsterdam

Het toptentje is gelegen aan de Reestraat, je kan hier van 09.00 tot 18.00 uur terecht. Laat je motiveren door al het lekkers en positiefs van Pluk.

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Pluk Amsterdam: healthy hotspot waar studeren en werken een feestje wordt
Sluiten