2020 is in zicht: dit zijn onze 4 favoriete planners voor echte boss babes

Nog een paar weken voordat 2020 begint. Is het jouw goal om in 2020 nóg beter te plannen dan je in 2019 al deed? Dan is het wellicht tijd voor een nieuwe planner. En laten we nou net onze vier favoriete planners van 2020 op een rijtje gezet hebben voor je.

Met een goede planner houd je niet alleen orde in je werkzaamheden, maar ook in je hoofd. Een goede planner is wat ons betreft dan ook een must. En aangezien de WorkJuice planner nog niet te koop is…. hebben we vier andere favorieten onder elkaar gezet.

Op zoek naar een planner 2020? Onze favorieten:

planner 2020
Bron: Bol.com

Power Planner – It’s Been A Long Week

Als er één planner ‘WorkJuice’ schreeuwt, dan is het deze planner van Wild & Wolf wel. Het is een ongedateerde dagplanner met een goudkleurige ringband. Naast plek om je dagelijkse taken op te schrijven kan je dagelijks een doodle maken én gebruik maken van een urenschema – handig voor time blocking.

Prijs: €17,99
Winkel: bol.com
Afmeting: 225 x 175 mm
Aantal pagina’s: 384

planner 2020
Bron: Bol.com

Mascha Planner Business edition

De populaire Mascha planner van Mascha Feoktistova heeft een business zusje gekregen. Deze uitgave heeft een strakke uitstraling met metallic stripes, en uiteraard heeft ook deze planner veel stickers waarmee je helemaal los kunt gaan.

De planner heeft genoeg ruimte voor 60 weken, dus als je ‘m voor 2020 wilt gebruiken kun je er nu al mee beginnen.

Prijs: €24,99
Winkel: bol.com
Afmeting: 229 x 198 mm

planner 2020
Bron: Bol.com

A5 planner leopard van Vormgevoel

Plan your work and work your plan. We staan vierkant achter deze quote van de planner, dus dat geeft een behoorlijke bups motivatie. Deze planner heeft handige to do-lijstjes en write it down-lijstjes om je doelen te behalen, inclusief de stappen die je moet ondernemen om deze doelen te behalen.

Prijs: €16,95
Winkel: bol.com
Afmeting: 210 x 150 mm

planner 2020
Bron: Bol.com

Structuurjunkie planner light

We blijven nog even in de panterprint-sferen, want deze planner van Structuurjunkie Cynthia Schultz mocht niet in ons lijstje ontbreken. Je kunt deze planner helemaal zelf indelen, want de weken staan er nog niet in. Als je ‘m een paar weken niet gebruikt, heb je dus geen lege vlakken in je planner.

Bonuspunten: achterin is extra ruimte voor notities in deze light versie van de planner. Alle planners worden uitgegeven met twee leeslinten, folie op de cover, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.

Prijs: €19,99
Winkel: bol.com
Afmeting: 220 x 187 mm

Niets bij wat je écht top vond? Check dan ook eens deze papieren planners die je helpen je doelen te bereiken.

Meer leren over plannen?

In 4 weken naar een productiever leven?

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
2020 is in zicht: dit zijn onze 4 favoriete planners voor echte boss babes
Sluiten