Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Leren 13 aug 2019

Tip: vind jouw verhaal bij de Personal Branding Session van The Goaldiggers Club

Een sterk personal brand helpt je on top of mind te blijven bij potentiële klanten en opdrachtgevers én profileert je als een expert op jouw gebied. Maar jouw eigen unieke verhaal vinden is makkelijker gezegd dan gedaan. The Goaldiggers Club organiseert daarom op 29 september een Personal Branding Session bij The Student Hotel.

Onze hersenen zijn gewired om verhalen te onthouden. We zouden dan ook gek zijn dit niet te gebruiken. Een sterk personal brand geeft je naamsbekendheid en helpt je van anderen te onderscheiden. Tijdens de Session leer je daarom hoe je je boodschap authentiek en helder overbrengt.

personal branding session van The Goaldiggers Club

Sprekers bij de Personal Branding Session van The Goaldiggers Club

Door het programma leer je meer over alle facetten van een sterk persoonlijk merk. Van het vinden van jouw verhaal tot het vertellen daarvan, en van het bedenken van een strategie tot je verhaal versterken met de juiste beelden.

Dit zijn de sprekers bij de Personal Branding Session:

  • Founder van The Social Brand, Anouk van Vliet, leert je hoe je een strategie bedenkt bij jouw verhaal, zodat je op de juiste kanalen zichtbaarder wordt voor jouw doelgroep.
  • Sprekerscoach Joni Bais leert je jouw boodschap krachtig over te brengen door je uit je comfort zone te laten stappen.
  • Fotograaf Iep Bergsma zet vrouwelijke ondernemers op de foto. Zij vertelt waar een foto aan moet voldoen en hoe je de beelden schiet die jouw personal brand versterken. Dat niet alleen: bij de Session maakt Iep ook headshots van de aanwezigen!
  • Brand marketeer en coach Laura Smit helpt je jouw persoonlijke unieke verhaal te vinden en te gebruiken voor een sterk, herkenbaar en helder merk.

De Session wordt afgesloten met een netwerkborrel, zodat jij meteen jouw verhaal kunt delen met andere goaldiggers.

Lees ook: Zo geef je een geweldige elevator pitch (en sleep je die baan of opdracht binnen)

Prijzen?

Als je lid bent van The Goaldiggers Club betaal je voor een ticket 50,- (inclusief btw). Geen zorgen als je dat (nog) niet bent, reguliere tickets zijn ook te koop. Hier reken je 75,- (inclusief btw) voor af. De tickets koop je via de website. Daar zie je ook het hele programma.

Tot die tijd…

In 5 stappen je financiën op orde voor 2022

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tijdelijk onze gratis checklist

Reageer op artikel:
Tip: vind jouw verhaal bij de Personal Branding Session van The Goaldiggers Club
Sluiten