Over ons

WorkJuice biedt je tools om te groeien, waar je die groei ook wilt. Elke dag opnieuw. Hoe je dat doet, is aan jou, maar één ding is zeker: you got the juice.

Doe elke dag iets waar je van groeit

Elke dag is weer een kans om iets nieuws te leren, hoe klein het ook is. Want als je stopt met groeien, start je met doodgaan (als we Albert Einstein mogen geloven).

Either you run the day,
or the day runs you.

Growth mindset

80 procent van het succes in het leven, heeft te maken met je mindset, zegt Tony Robbins, een Amerikaanse coach en auteur. Maar hoe verander je die mindset?

Op WorkJuice praten we je elke dag bij over persoonlijke groei, productiviteit en plaatsen we inspirerende verhalen van bijzondere én hele gewone mensen. Want van iedereen kun je wat leren.

Carrière

Een goede balans vinden tussen werk, vrienden, familie en jezelf is lastig. Het leven is druk en hoe vind je die veelbesproken balans tussen alle ballen die je hoog moet houden. En moet je ze ook echt allemaal hooghouden of mogen er best een paar vallen? Wij helpen je een handje en bieden je tools en tips op het gebied van carrière.

Volg WorkJuice

Elke dag geïnspireerd worden om een beetje beter te worden? Volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Adverteren

Benieuwd naar onze advertentiemogelijkheden? Neem contact met ons op!

Affiliate links

In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links. Het zijn links naar producten die we aanraden op het gebied van persoonlijke groei, carrière, geld, etc.

Als er een affiliate link in een artikel staat, betekent dit dat je als lezer via deze link iets koopt op de betreffende website, WorkJuice een percentage van het aankoopbedrag krijgt.