Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Gear 22 feb 2019

Op zoek naar een stijlvolle compacte laptoptas waar toch veel in past? Dan is dit je match

Als je denkt aan een laptoptas, denk je waarschijnlijk niet gauw aan een fashionable model. Niet zo fijn, als je representatief op je werk, school of bij een klant wil verschijnen. Gelukkig komen er steeds meer rugzakken op de markt die er wél stijlvol uitzien, en waar ook nog eens je laptop in past. Zoals deze mooie Targus Newport rugtas bijvoorbeeld.

De Targus Newport backpack

Toen we voor het eerst de Targus Newport rugtas in handen kregen, waren we sceptisch. Hij zag er zo compact uit, daar past naast een laptop toch niets meer in? Maar het tegendeel bleek waar te zijn: het is een soort van Mary Poppins tas waar je maar spullen in kunt blijven stoppen. Handig voor alle dames onder ons die ook al hun bonnetjes, energierepen, pennen en lipbalsems op de bodem van hun tas bewaren.

Zonder dollen, je hebt zeeën van ruimte in deze laptoptas. Van de buitenkant zijn er al zes (!) verschillende vakken te spotten, waarvan één een ‘geheime’ waar je belangrijke spullen in kunt verbergen, zoals je pinpas. In het grote vak zijn ook nog eens vier aparte vakjes te vinden. Ideaal dus als je een hele dag op pad moet en ook dingen als een Dopper en boek wilt meenemen.

laptoptas, targus, newport, rugzak

Voordelen?

De tas is super licht, maar zo’n zeshonderd gram. Dat hebben we bij veel andere laptoptassen wel anders gezien. Daarnaast is er een specifiek vak waar je laptop in kan, waardoor hij goed beschermd is. Een ander groot voordeel is toch wel echt dat het zo’n beauty is. Écht een elegante rugtas. Ook belangrijk in Nederland: hij is waterafstotend.

laptoptas, targus, newport, rugzak

Nadelen?

De grote vraag is nu natuurlijk: zitten er ook nadelen aan de laptoptas? Wat ik persoonlijk jammer vond is dat de ritsen goud zijn. Zelf houd ik meer van zilveren ritsen, maar dit is toch echt een kwestie van persoonlijke smaak.

Verder zijn er geen minpuntjes aan de Targus Newport laptoptas te ontdekken, hij checkt alle boxjes van mijn ideale laptoptas. Je koopt ‘m bijvoorbeeld bij de V&D.

Nog meer inspiratie opdoen? 8 stijlvolle rugzakken waar je laptop toch in past

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Op zoek naar een stijlvolle compacte laptoptas waar toch veel in past? Dan is dit je match
Sluiten