Beter worden in fotografie? De Nikon fotografiecursussen zijn nú gratis

Feestdagen zijn er om herinneringen te maken, en met Nikon kunnen die herinneringen vastgelegd worden. Dat is de slogan waarmee Nikon het beste nieuws van 2020 aankondigt: deze maand zijn alle fotografiecursussen helemaal gratis. Een cadeautje, van Nikon voor jou. Zo weet je zeker dat jouw decemberfoto’s fierce worden.

Dit is dé kans als je beter wilt worden in welke vorm van fotografie dan ook. Handig als je in 2021 een side hustle of zelfs carrière als fotograaf wel ziet zitten. Of als je jouw Insta game naar the next level wil tillen. Zo zijn er cursussen voor portretfotografie, krijg je in een cursus te weten hoe je kinderen en huisdieren het beste fotografeert, is er een aparte cursus voor macro fotografie, en krijg je zelfs uitgelegd hoe een Nikon DSLR camera precies werkt.

Handig als je nieuw bent in de fotografie-wereld, maar ook als jouw basic skills een opfrisser nodig hebben.

Gratis cursussen in de Nikon School Online

Specifieke cursussen als foodfotografie of interieurfotografie zien we helaas niet tussen het lijstje staan (gemiste kans, vinden we), maar we weten zeker dat je van alle cursussen tips mee kunt nemen om jouw foto skills flink te verbeteren. Cursussen waar we persoonlijk naar uitkijken zijn landschapsfotografie en portretfotografie met een bijzondere achtergrond.

Nog iets interessants is de cursus “the art of making music video’s‘. We hebben de cursus zelf nog niet gevolgd, maar het is wel iets anders in vergelijking met de andere cursussen. We zijn in elk geval erg benieuwd.

Om toegang te krijgen tot de fotografiecursussen moet je wel een account aanmaken in de Nikon School Online, maar zoals we al eerder vermeld hebben is het deze maand 100% gratis. Ik ga me vandaag nog inschrijven, doe je mee?

Meer over fotografie op WorkJuice

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Beter worden in fotografie? De Nikon fotografiecursussen zijn nú gratis
Sluiten