Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Gear 3 feb 2021

Je leven op orde krijgen? HEMA comes to the rescue met hun leuke nieuwe planners

Afvinken, doorstrepen… We houden ervan. Niets geeft ons zo de illusie dat we volwassen en georganiseerd zijn als een fijne planner. En eerlijk is eerlijk: vaak werkt het ook nog en zorgt het voor meer rust en overzicht in ons hoofd. Ben je daar nodig aan toe? Geen zorgen, want de HEMA komt met een nieuwe collectie planners die je gaat helpen je leven op orde te krijgen.

Of je nou op zoek bent naar een dag- of een weekplanner, als afscheurblok of als whiteboard, bij HEMA ben je op de juiste plek.

De nieuwe collectie planners van HEMA

We schamen er dan ook niet voor als we zeggen dat we meerdere items van de nieuwe collectie planners willen aanschaffen. Met de fijne prijzen van de HEMA is dat gelukkig ook geen aanslag op de portemonnee.

Bron: HEMA

Weekplanner

Geen gedoe met hele boekwerken aan planners die niet makkelijk open blijven liggen op je bureau. Door deze planner in de vorm van een afscheurblok heb je in één oogopslag een overzicht van wat je deze week te wachten staat. En dat voor maar drie euro!

nieuwe planner hema
Bron: HEMA

Magnetische weekplanner

Bij deze weekplanner kun je aan het begin van de week een brain dump doen van alle taken die je deze week moet doen. Schrijf erbij hoe lang je denkt nodig te hebben en plan ze in. Ook fijn: je kunt de planner neerleggen of ophangen door middel van de magneetstrips aan de achterkant. Je haalt ‘m in huis voor maar vier euro.

dagplanner nieuwe collectie HEMA
Bron: HEMA

Dagplanner

Als jij je dag liever precies in plant, heeft HEMA ook een traktatie voor je. Op dit wit met paarse blok kun je jouw afspraken en taken van 06:00 tot 21:00 uur inplannen. Dat geeft rust. Voor die drie euro hoef je ‘m zeker niet te laten liggen.

staande planner hema
Bron: HEMA

Staande dagplanner

Heb je liever een overzicht van je dagelijkse to-do’s? Ook dan heeft de HEMA aan je gedacht. Extra fijn is dat er ook nog ruimte is voor een dagelijks doel, je prioriteiten en notities. Voor vijf euro is ‘ie van jou.

stickers voor plannen
Bron: HEMA

Stickers voor plannen

Super handig zijn deze stickervellen, maar – not gonna lie – het is stiekem ook gewoon heel leuk om deze te gebruiken bij het plannen. Haal ze in huis voor 2 euro.

Bron: HEMA

Maaltijdplanner

Als je het plannen echt serieus wil aanpakken (en ja, we vinden al dat plannen heerlijk, dus kom maar door), dan kun je ook nog je maaltijden gaan inplannen. Super handig dat je ernaast meteen je boodschappenlijstje kunt maken. Wedden dat je gaat besparen op boodschappen? Die 3,50 heb je dus zo weer terugverdiend.

nieuwe collectie hema
Bron: HEMA

Sticky notes tab

Hallo, hoe handig zijn deze sticky notes die je als een soort tabbladen in je notities kunt plakken? Op de sticker schrijf je welke informatie je er kunt vinden. Zo ben je je nooit meer rot aan het zoeken naar de info die je hard nodig hebt. En dat voor maar 2,50.

whiteboard planner
Bron: HEMA

Whiteboard weekplanner

Handig voor gezinnen en huisgenoten, als iedereen een beetje op de hoogte wil blijven van elkaars afspraken. Maar hij staat ook gewoon hartstikke tof in je home office. Zeker als je ‘m ook nog combineert met deze magneten. Het whiteboard koop je voor een tientje.

Tip

Onderaan dit artikel kun je je inschrijven voor de WorkJuice nieuwsbrief, waardoor je meteen start aan een cursus over productiviteit van vier weken. Hierbij kun je ook een fijne dagplanner verwachten die je elke dag kunt uitprinten of via de computer of een iPad kunt invullen.

Deze papieren planners helpen jou je doelen te behalen

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Je leven op orde krijgen? HEMA comes to the rescue met hun leuke nieuwe planners
Sluiten