Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Carrière 29 feb 2020

Mindspace organiseert gratis Women’s Day Panel met 5 inspirerende zakenvrouwen

Boutique co-working space Mindspace organiseert op 5 maart in het kader van Internationale Vrouwendag een gratis Women’s Day Panel in hun prachtige locatie op de Dam in Amsterdam. Aan het panel zullen vijf inspirerende zakenvrouwen vertellen over de manier waarop zij werken en hoe zij hun (internationale) successen hebben behaald.

Met het panel wil Mindspace onderstrepen hoe belangrijk het is dat vrouwen in het zakenleven als volwaardig worden beschouwd.

Inspirerende zakenvrouwen

Aan het Women’s Day Panel zullen de volgende vrouwen deelnemen:

  • Anna de Lanoy Meijer – co-founder van sieradenlabel Anna + Nina
  • Bibi Janus – co-founder van cold pressed sappen-keten JuiceBrothers
  • Iveta Korenciakova – Director of Compliance bij Bankingbloks (een bedrijf dat financiële oplossingen biedt voor Fintech industrie).
  • Roella Lieveld – oprichter en directeur van Share Network.
  • Efrat Fenigson – Vice President Marketing van Mindspace wereldwijd.
Women's Day Panel van Mindspace

Het panel zal gehost worden foor Sarah Hildering, Managing Director van start-up music tech platform Ledo. Stuk voor stuk inspirerende vrouwen dus, waar we zeker iets van kunnen leren. Met haar organisatie heeft Roella Lieveld bijvoorbeeld het doel een einde te maken aan mensenhandel en helpt ze overlevenden aan een nieuwe toekomst.

Bibi Janus verovert met JuiceBrothers na Nederland nu ook de Verenigde Staten en Anna de Lanoy Meijer richtte in 2012 Anna + Nina op, een merk dat inmiddels wordt verkocht in twaalf landen in vier eigen winkels en een webshop.

Lees ook: Waarom Internationale Vrouwendag belangrijker is dan veel mensen denken

De locatie Mindspace

Mindspace is een boutique co-working space die gelooft dat een goede werkplek professioneel talent promoot en ondersteunt. Ongeacht geslacht, nationaliteit, seksuele voorkeur of welk ander sociaal criterium dan ook.

Mindspace host het panel daarom in hun prachtige locatie Dam, die je vindt op Nieuwezijds Voorburgwal 162 in Amsterdam. Met het panel willen ze de kracht van vrouwelijke ondernemers onderstrepen.

Mindspace Dam
Fotograaf: Wouter van der Wolk

Programma Women’s Day Panel

De entree voor het Women’s Day Panel is helemaal gratis. Laat wel vooraf even weten of je komt, door je aan te melden via deze link. Vanaf half 6 kun je aankomen en genieten van een cocktail, of natuurlijk een lekker sapje van JuiceBrothers. Van 6 tot 7 uur zal het panel plaatsvinden!

Benieuwd hoe de locatie eruit ziet? Boutique co-working space Mindspace heeft een fantastisch interieur (en daar blijft het niet bij!)

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Mindspace organiseert gratis Women’s Day Panel met 5 inspirerende zakenvrouwen
Sluiten