Boutique co-working space Mindspace heeft een fantastisch interieur (en daar blijft het niet bij!)

Werken op een geweldige locatie zoals de Dam in Amsterdam of een statig herenhuis, en bovendien deel uit maken van een community met inspirerende ondernemers? Mindspace maakt het mogelijk. En geloof ons, dat is nog maar het begin.

Mindspace heeft vier pas geopende locaties in Nederland, en dertig wereldwijd (ideaal voor digital nomads dus!). Allemaal op een goede locatie mét een fantastische inrichting.

Boutique co-working space

Mindspace noemt zichzelf een boutique co-working space. Wat houdt dat precies in? Niet alleen dat het interieur eruit ziet om door een ringetje te halen, maar ook dat de co-working veel extra’s biedt aan services en faciliteiten. Zo organiseren ze bijvoorbeeld MindspaceHours waar ze graag teruggeven aan de members. Gezellig samen ontbijten of lunchen bijvoorbeeld, maar ook yogalessen, panels en talks.

Over de inrichting gesproken: wij waren op slag verliefd op alle vier de locaties van Mindspace Nederland. Goed, de locatie zelf speelt natuurlijk ook mee. Zo kan je een plekje huren in een grachtenpand, of hartje centrum Amsterdam op de Dam. Maar qua inrichting is het inderdaad net of je een prachtig boutique hotel binnenstapt.

Mindspace Dam
Bron: Wouter van der Wolk

Daar gaat ons interieurhart wel sneller van kloppen! Naast ruimtes om te werken en te vergaderen zijn er natuurlijk ook prachtige gezamenlijke ruimtes in de panden te vinden, waar je kunt sparren en netwerken met andere inspirerende ondernemers.

Wereldwijde locaties

Het grote voordeel aan Mindspace vinden we toch wel dat je er 24/7 terecht kunt. Niet bij één locatie, maar bij alle bijna dertig andere locaties verspreid over de hele wereld.

Dat betekent dat je als freelancer of samen met je team op workation kunt naar bijvoorbeeld San Francisco, Tel Aviv, Berlijn, Londen, München of Hamburg en daar kunt neerstrijken bij een net zo inspirerende locatie van Mindspace. Ideaal!

Mindspace locaties in Nederland

Momenteel zijn er vier Mindspace locaties in Nederland. Drie in Amsterdam en één in Utrecht.

Mindspace Dam

Werken op de Dam, hoe tof is dat? Deze locatie van Mindspace is gevestigd in het voormalige kantoor van de Handelsvereniging Amsterdam. Door de grote glas-in-loodramen en de historische vergaderzadel ademt het uit 1888 stammende pand geschiedenis en karakter uit. Het interieur daarentegen is modern: best of both worlds noemen we dat!

Mindspace Dam
Bron: Wouter van der Wolk
Mindspace Dam
Bron: Wouter van der Wolk

 Mindspace Herengracht

Altijd al eens in een grachtenpand willen werken? Dit is je kans! Het historische grachtenpand aan de Amsterdamse Herengracht staat op de UNESCO lijst van werelderfgoed. De historische stijlkamers ademen met hun authentieke details de sfeer van de Gouden Eeuw, iets wat door de imposante marmeren hal met centrale trap en ornamenten wordt onderstreept. Een werkomgeving die status, rust en overtuiging uitstraalt dus. 

Mindspace Herengracht
Bron: Mindspace
Mindspace Herengracht
Bron: Mindspace

The Mindspace House

Zoals de naam van deze locatie al doet verklappen, heeft het pand op de Nieuwezijds Voorburgwal een meer huiselijke sfeer dan de andere twee in Amsterdam. Je zit middenin het drukke centrum van de stad, maar daar merk je niets meer van zodra je een stap naar binnen zet.

Mindspace Nieuwezijds Voorburgwal
Bron: Mindspace
Mindspace Nieuwezijds Voorburgwal
Bron: Mindspace

Utrecht Beetsstraat

Ook de locatie in Utrecht was voor ons liefde op het eerste gezicht. Alleen al voor die prachtige visgraat vloer zouden wij member worden. Je werkt hier op de Nicolaas Beetsstraat, dat is op loopafstand van het centrum van Utrecht en Utrecht CS.

Mindspace Utrecht
Bron: Mindspace
Mindspace Utrecht
Bron: Mindspace

Meer weten over de faciliteiten of de prijzen van Mindspace? Check dan vooral eens de website.

Meer fijne co-working spaces ontdekken?

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Boutique co-working space Mindspace heeft een fantastisch interieur (en daar blijft het niet bij!)
Sluiten