De Meet-Ups van Ambitieuze Meisjes zijn terug!

De kans is klein dat je niet van Ambitieuze Meisjes hebt gehoord. Met inmiddels bijna 40.000 leden in de gelijknamige Facebook-groep is het één van de grootste communities in Nederland. Wie er al sinds het begin bij is, weet dat Ambitieuze Meisjes niet startte als Facebook-groep, maar als netwerkevent voor ambitieuze vrouwen aan het begin van hun carrière. We hebben goed nieuws: de AM Meet-Ups maken een comeback!

In de maand maart zullen er in vijf steden in Nederland een AM Meet-Up plaatsvinden.

Tell us more

De offline events in Rotterdam, Amsterdam, Breda, Den Bosch en Nijmegen hebben natuurlijk het doel om de AM community te verbinden en elkaar te ontmoeten. Daarnaast wil Ambitieuze Meisjes meer bewustwording creëren rondom de kernthema’s waar het platform zich voor in zet. Ze trappen af met een lijst sprekers die vanuit hun werkervaring vertellen over gelijke representatie en het doorbreken van genderstereotype beeldvorming.

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk krijgen we tips en tricks van de sprekers over hoe hier mee om te gaan. Ook weet je na de Meet-Up wat jij hierin kan betekenen en wat je na afloop van het event anders kan gaan doen.

Tip: luister nu naar de WorkJuice Podcast met oprichter Lotte Rensen, waarin ze ons alles vertelt over de oprichting van Ambitieuze Meisjes en de ontwikkeling naar AM.

Alle sprekers

Hieronder zie je op welke datum de Meet-Up in de dichtstbijzijnde stad voor jou is en wie er dan komt spreken.

  • Amsterdam (24 maart) – Emma Lok, Directeur Strategie & Communicatie @ WOMEN Inc
  • Rotterdam (24 maart) – Lexter Woodley, presentatrice, host en spreekster
  • Nijmegen (25 maart) – Annemarie Peijnenborgh, Global Director Information Management bij Planon
  • Den Bosch (26 maart) – Josefien van Marlen, Programmamanager bij ECHO
  • Breda (29 maart) – Omayra Sekewaël, één van de eerste vrouwelijke barbiers in Nederland

Kijk voor meer informatie over de verschillende Meet-Ups en het aanschaffen van de tickets op de website van AM, talent dat het maakt. Kan je naar geen van de events? Aankomend jaar organiseren ze nog meer Meet-Ups rondom thema’s die aansluiten op de missie van AM. Dat is om de Nederlandse werkvloer gezonder, veiliger en kansrijker te maken.

Kan je niemand vinden die mee kan? Na deze gids vind je solo naar een evenement gaan niet meer spannend

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
De Meet-Ups van Ambitieuze Meisjes zijn terug!
Sluiten