Tessa Ham
Tessa Ham Productiviteit 7 jul 2021

Hashtag Lifegoals deelt 5 tips voor meer structuur en productiviteit in de WorkJuice Podcast

Vraag jij je aan het einde van de dag vaak af wat je nou écht hebt gedaan? Zou je vaker gefocust aan de slag willen gaan? En heb je het gevoel dat je te veel tijd kwijt bent aan randzaken? Dan is de nieuwste aflevering van WorkJuice Podcast echt een must listen voor jou. Hierin deelt structuurcoach Shelley Barendregt, ook wel bekend als Hashtag Lifegoals, vijf tips voor meer structuur.

Met de praktische en concrete tips kun je vandaag nog aan de slag.

Meer structuur = meer vrijheid

Allereerst willen we één misvatting uit de wereld helpen. Bij structuur aanbrengen in je werkleven en werkdagen, denken mensen algauw aan ‘regeltjes’. Structuur zou je vrijheid inperken. Hoe kun je immers nog creatief zijn als je je hele leven hebt uitgedacht?

“Voor mij zorgt structuur ervoor dat ik het leven kan leiden wat ik wil”, vertelt Shelley in de podcast. “Het geeft me juist veel vrijheid.” Door efficiënter te werken en gestructureerder met de randzaken van haar werk om te gaan, bespaart ze namelijk tijd. Tijd die ze kan besteden aan taken en plannen die ze echt leuk vindt.

Wat ons betreft zou iedereen er goed aan doen om zich eens te verdiepen in de wereld van structuur, time management en productiviteit. De podcast met Hashtag Lifegoals is daarin een goede eerste stap.

In de podcast hoor je bijvoorbeeld het antwoord op:

  • Hoe gestructureerd ziet de ochtendroutine van een structuurcoach eruit?
  • Hoe krijg je meer controle over je mailbox (voor veel mensen een productiviteitskiller)?
  • Hoe komt het dat je sommige tips wel weet, maar niet uitvoert?
  • En nog veel meer.

Het laatste half uur van de aflevering deelt Shelley vijf tips waarmee je meteen aan de slag kunt. Benieuwd geworden? Je luistert de nieuwste aflevering met structuurcoach Shelley Barendregt (Hashtag Lifegoals) nu via je favoriete podcast app.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

In 5 stappen je financiën op orde voor 2022

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tijdelijk onze gratis checklist!

Reageer op artikel:
Hashtag Lifegoals deelt 5 tips voor meer structuur en productiviteit in de WorkJuice Podcast
Sluiten