Tessa Ham
Tessa Ham Persoonlijke groei 18 dec 2021

Leer van de beste: MasterClass is het ultieme kerstcadeau voor je ambitieuze vriend(in) én jezelf

Learn from the best‘ is de slogan van MasterClass en daar is niets aan gelogen. Bij een abonnement op deze service heb je namelijk toegang tot een bibliotheek met tientallen cursussen gegeven door de beste mensen in hun vak. Van Anna Wintour tot Samuel L. Jackson en van Alicia Keys tot Gordon Ramsay.

Word je al enthousiast? Lees dan zeker verder. Want door een tijdelijke deal is een abonnement op MasterClass nu nog aantrekkelijker.

Twee abonnementen voor de prijs van één

Als je je nu inschrijft voor MasterClass mag je tijdelijk een jaarabonnement weggeven. Dat maakt het het perfecte kerstcadeau voor je ambitieuze vriend(in) én voor jezelf. Een andere optie is natuurlijk om die vriend(in) te strikken en zo allebei de helft te betalen van wat je normaal zou doen. It’s up to you.

Voor 16 euro per maand (of zelfs maar 8 euro als je voor de deal met je vriendin gaat) krijg je toegang tot alle cursussen. Het aanbod van MasterClass is echt krankzinnig. Hier zijn een aantal voorbeelden van cursussen die je kunt volgen:

  • Selfmade Entrepeneurship door Sara Blakely
  • Creativiteit en leiderschap door Anna Wintour
  • Songwriting door Alicia Keys
  • Acteren door Samuel L. Jackson of Natalie Portman
  • Een fashionmerk opzetten door Diane von Furstenberg
  • Koken door Gordon Ramsay
  • Zingen door Christina Aguilera
  • Schrijven van thrillers door Dan Brown

En dit is echt nog maar het begin. Er zijn meer dan 100 instructeurs en elke maand komen er nieuwe cursussen bij. Door de negen verschillende categorieën met elk meerdere cursussen, zit er voor iedereen wel wat bij.

MasterClass: waar voor je geld?

Het is ten slotte wel goed om te weten dat je een jaarabonnement afsluit en dus niet elke maand op kan zeggen. Je betaalt dus in één klap 192 euro. Hoewel dat in eerste instantie misschien een groot bedrag is, betaal je veel minder dan je bij een ander online cursusplatform zou doen (voor zoveel aanbod). Tegenwoordig kom je genoeg coaches tegen die voor één cursus al meer rekenen.

Aangezien je niet alleen videolessen krijgt van de beste mensen in hun vak, maar ook toegang krijgt tot discussieborden en uitgebreide werkboeken, is het wat ons betreft absoluut het geld waard. Door het enorme aanbod is er genoeg keus om je het hele jaar te vermaken. Het is een goede stok achter de deur om elke maand tijd vrij te maken voor je persoonlijke ontwikkeling. Houden we van!

Kijk hier naar het uitgebreide aanbod aan cursussen van MasterClass.

6 cadeautips van ondernemers voor de ambitieuze vrouwen in je leven

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

In 5 stappen je financiën op orde voor 2022

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tijdelijk onze gratis checklist!

Reageer op artikel:
Leer van de beste: MasterClass is het ultieme kerstcadeau voor je ambitieuze vriend(in) én jezelf
Sluiten