Tessa Ham
Tessa Ham Mindset 21 okt 2019

Must listen: Marije van der Made over uit je comfort zone stappen in de nieuwe WorkJuice Podcast

Ah, heerlijk hè? Die veilige comfort zone. Maar de waarheid is: als jij wil groeien zul je toch echt uit die comfort zone moeten stappen. Toch blijven veel mensen jarenlang bij die ene saaie baan, gaan ze naar dezelfde camping in Frankrijk of proberen ze die nieuwe hobby niet uit, omdat ze bang zijn voor het resultaat.

We geven het eerlijk toe: uit de comfort zone stappen is ook spannend. In de tweede aflevering van de WorkJuice Podcast schuift daarom niemand minder dan Marije van der Made aan. Voor haar YouTube-kanaal ‘Dit gebeurt er als’ stapt ze al drie jaar lang elke video uit haar comfort zone om een experiment uit te voeren. We kunnen haar dus gerust een ervaringsdeskundige noemen!

We schreven het net al: de meeste mensen blijven – in ieder geval het grootste gedeelte van hun tijd – toch het liefst veilig in die comfort zone. Waarom zou je er vrijwillig voor kiezen om jezelf daar elke week uit te duwen? Hoe is haar YouTube-kanaal ooit ontstaan? Vindt ze het nu nog spannend om uit haar comfort zone te stappen?

WorkJuice Podcast

In de WorkJuice Podcast hebben Sharon en ik het over uiteenlopende werkgerelateerde zaken die ons allemaal bezig houden. Of je nou ondernemer bent of een nine to five job hebt. Net bent afgestudeerd of al een oude rot in het vak bent. In de vorige aflevering vroegen we stress en burn-out expert Fleur Brunninkhuis het hemd van het lijf.

Nu is het de beurt aan Marije. Want is het constant uit je comfort zone stappen ook niet doodvermoeiend? Kan je ook te ver door schieten in het pushen van jezelf? We praten openhartig over de reden waarom Marije een pauze nam van YouTube en in welke fase van je leven je absoluut juist in je comfort zone moet blijven.

Benieuwd geworden? De aflevering met Marije van der Made is nu te beluisteren via Spotify en iTunes!

Voor als je klaar bent met luisteren:

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Een stukje maand over aan het eind van je salaris? 💸

In 5 stappen je financiën op orde met onze checklist. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 'm tijdelijk gratis!

Reageer op artikel:
Must listen: Marije van der Made over uit je comfort zone stappen in de nieuwe WorkJuice Podcast
Sluiten