MailChimp alternatives: dit zijn goede alternatieven voor MailChimp

Op zoek naar een website om gemakkelijk emails en nieuwsbrieven uit te sturen, maar niet zo’n fan van MailChimp? We’ve got ur back. Deze lijst met MailChimp alternatives zou dan wel eens heel handig van pas kunnen komen, dus lees ‘m door en sla ‘m op in je favorieten.

Als je van plan bent om voor jouw bedrijf of onderneming te starten met het versturen van nieuwsbrieven, dan is de kans groot dat je weleens gehoord hebt van MailChimp. MailChimp is op dit moment hét platform om bulk-mails te versturen.

Maar misschien ligt het programma je niet, of vind je de layout van de e-mails niet mooi. Geen probleem, gelukkig zijn er nog veel meer MailChimp alternatives. De alternatieven in dit lijstje zijn in veel gevallen ook nog eens goedkoper dan MailChimp, of zelfs gratis als je weinig emails per dag stuurt. Mooi meegenomen!

5 MailChimp alternatives voor het sturen van emails en nieuwsbrieven

MailChimp alternatief 1: SendinBlue

SendinBlue ziet er op het eerste gezicht veelbelovend uit. Je kunt gratis van de dienst gebruik maken als je minder dan 300 emails per dag verstuurt. Heb je meer contacten, en wil je tot 40.000 emails per dag kunnen versturen? Dan kost SendinBlue €19 per maand.

MailChimp alternatief 2: Get Response

Zoek je liever een MailChimp alternatief in het Nederlands? Kijk dan eens naar GetResponse. Deze tool kan je gebruiken vanaf €13 per maand voor een basic abonnement. Daarmee kan je tot 1000 emailadressen aan je lijst toevoegen. Sluit je meteen een abonnement voor 2 jaar af? Dan krijg je nog eens 30% korting op die prijs.

Ook lezen: E-mail lingo (en wat we echt bedoelen)

MailChimp alternatief 3: Freshmail

Ook Freshmail ziet er veelbelovend uit. Via de website kan je al een kijkje nemen in de templates die de website biedt, en daar worden we erg blij van. Deze templates zien er next level uit! De eerste 14 dagen gebruik je de dienst gratis, daarna betaal je slechts €12 per maand voor 1000 subscribers.

MailChimp alternatief 4: Mailer lite

Mailer lite is een goedkoop alternatief voor MailChimp. Deze dienst kan je namelijk een geruime tijd gratis gebruiken. Staan er minder dan 1000 emailadressen in jouw lijst, en stuur je niet meer dan 12 mails per maand? Dan is de dienst helemaal gratis. Als je meer emailadressen toevoegt óf meer mails uitstuurt, betaal je slechts €9 per maand.

Ook interessant: 5 tips voor het helse karwei dat je mailbox organiseren heet

MailChimp alternatief 5: AWeber

Een website die ook vaak genoemd wordt als MailChimp alternatief, is AWeber. Na een gratis proefmaand van 30 dagen kost AWeber $19 per maand. Voor die prijs krijg je een abonnement voor 500 subscribers, waar je een ongelimiteerd aantal emails naar kan verzenden. Helaas is er nergens op de website een prijs in euro’s te vinden. 

Ook interessant:

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
MailChimp alternatives: dit zijn goede alternatieven voor MailChimp
Sluiten