Dit is wat je precies kan met LinkedIn Premium

LinkedIn is een zakelijk sociaal medium waarop je als gebruiker kunt delen welke opleidingen je hebt behaald, wat voor werkervaring je hebt en welke vaardigheden je bezit. Je kunt hier vacatures bekijken, contact leggen met werkgevers en recruits en connecties maken met kennissen in jouw vakgebied. De mogelijkheden zijn groot, en al helemaal als je LinkedIn Premium hebt.

Als je al gebruik maakt van LinkedIn, weet je dat ze vaak reclame maken voor hun premium service. Alleen is het misschien niet helemaal duidelijk wat je er precies mee kan. Dat leggen we maar al te graag aan je uit.

> 5 tips om jezelf op LinkedIn als expert neer te zetten

Wat is LinkedIn Premium?

Tegen een betaling krijg je met LinkedIn Premium meer voordelen en een aantal extra’s op LinkedIn. Met Premium kun je bijvoorbeeld iedereen, en niet alleen connecties, een bericht sturen. Daarnaast kun je meer informatie zien van mensen die op jouw profiel hebben gekeken. Ook heb je toegang tot LinkedIn Learning, waar je een aantal handige cursussen kunt volgen. Hoe meer je betaald, hoe meer voordelen je krijgt.

Wat voor voordelen heeft LinkedIn Premium?

Zonder premium heeft LinkedIn ook al flink wat functies waar je als gebruiker iets aan hebt, dus je vraagt je misschien af wat het doel van deze voordelen is. Voor de gewone gebruiker is premium een goede manier om meer op te vallen bij recruiters van banen. Een slimme toevoeging wanneer je op zoek bent naar een baan na je studietijd. Recruiters kunnen via premium weer meer mensen bereiken en sneller kandidaten zoeken voor banen.

Wat betaal je voor premium?

Het basispakket van LinkedIn Premium kost €29,98 per maand. Daarnaast zijn er nog een aantal uitgebreidere pakketten die kunnen oplopen tot €89,99. Sommige van die pakketten zijn niet interessant voor de reguliere gebruikers en alleen geschikt voor ondernemers en werkgevers om mensen te werven. Als je een baan nodig hebt, is premium een goede manier om extra op te vallen. Ook goed om te weten: je kunt gebruikmaken van een gratis proefmaand.

Dit vind je misschien ook interessant

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Dit is wat je precies kan met LinkedIn Premium
Sluiten