Je skills bijspijkeren met de online video-cursussen van LinkedIn Learning

Wij vinden het belangrijk om onszelf uit te dagen. Af en toe uit je comfort zone stappen en nieuwe dingen leren, brengt vaak nieuwe inspiratie. En stiekem is het ook gewoon leuk. LinkedIn is het compleet met ons eens en heeft daarom het platform LinkedIn Learning. Een platform dat barstensvol online cursussen staat waar je wat van kunt opsteken.

Als je LinkedIn Learning al kent, is dat niet gek. Het platform bestaat al een tijdje. LinkedIn is druk bezig met het uitbreiden van het aantal cursussen en dat maakt het steeds interessanter.

Cursussen op LinkedIn Learning

Op LinkedIn Learning vind je videocursussen die worden gegeven door experts op het gebied van creativiteit, business skills en software.

Zo kun je er cursussen volgen over socialmediamarketing en personal branding, maar ook over het onder de knie krijgen van je Adobe-skills, het ontwikkelen van een videostrategie en time management.

Geen tijd om een nieuwe skill te leren? Je hebt maar 20 uur nodig

Op het platform staan ruim 13.000 cursussen, o.a. van partijen als Treehouse (die codeer- en productdesigncursussen aanbiedt) en Hardvard Business Publishing (die boeksamenvattingen, TED-talks en korte video’s over hedendaagse onderwerpen aanbiedt).

Check het platform om te zien wat je allemaal kunt leren.

Hoe werkt het?

Je kunt zoeken in verschillende categorieën en cursussen selecteren op verschillende niveau’s en lengtes van de cursus. Zo zijn er cursussen die ruim drie uur duren, maar heb je ook video’s van 10 (of minder) minuten.

Heb je een vraag over de cursus of hetgeen wat je geleerd hebt? Die kun je stellen en worden beantwoord rond de LinkedIn Learning-sessie. Ook kun je de instructeur of expert volgen op LinkedIn en feedback van anderen op de cursus lezen.

Ook interessant: 9 manieren om een passief inkomen te genereren

Kost dah?

Als je onbeperkt toegang wilt tot het platform, moet je een LinkedIn Premium Career-abonnement afsluiten (dat kost 30 euro per maand). De eerste maand is gratis.

Als bedrijf kan je ook een zakelijk teamabonnement afsluiten.

Never stop learning

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Je skills bijspijkeren met de online video-cursussen van LinkedIn Learning
Sluiten