Deze toffe kantoormeubelen en accessoires vind je deze week bij Lidl

Wie werkt, heeft nood aan degelijke kantoormeubelen. Want niemand werkt graag in een onpraktische en deprimerende (home) office, toch? Daarom hebben we een selectie gemaakt van enkele kantoormeubelen en accessoires die je in de Lidl folder week 23 aantreft. Precies wat je nodig hebt voor je thuiskantoor, en dat voor geen geld!

Op de redactie van Workjuice hebben we een speciale radar voor interessante kantooraanbiedingen. Toen het deze week kantooraanbiedingen regende in de Lidl folder, werden we dan ook érg enthousiast. We delen ze met veel plezier met jullie.

Kantoormeubelen in de Lidl folder week 23

1. Archiefkast

Archiefkast uit Lidl folder week 23

Deze archiefkast is een goeie klassieker: praktisch, veel ruimte en met een slot. Hij ziet er misschien nogal saai uit, maar als je er bovenop wat planten zet dan ziet ‘ie er meteen een stuk leuker uit! (Want planten hebben namelijk een geweldige invloed op prestaties en humeur, zoals we eerder schreven). Deze archiefkast kost €69,99.

2. Ergonomische kruk

Ergonomische kruk uit Lidl folder week 23

Wie een zittend beroep heeft, kan maar beter werken aan een goede zithouding. Dat wordt een eitje met deze ergonomische zittrainer uit de Lidl folder. Dit krukje past zich flexibel aan aan je beweging, wat een ontlastend effect heeft op je zithouding. De hoogte is aanpasbaar. Voor €79,99 is ‘ie van jou.

3. Wandorganizer

Wandorganizer uit Lidl folder week 23

Oeeh, dit is zo’n vondst waar we héél erg blij van worden. Deze wandorganizer is niet alleen erg praktisch, hij staat ook nog eens onwijs leuk. Voor je pennen, je agenda, je leukste foto’s en noem-maar op… Met deze organizer hoef je nooit meer te zoeken naar je essentiële kantoorbenodigdheden. Ook leuk om een kaartje met een inspirerende quote aan op te hangen. Te koop voor €24,99.

4. Magneetbord

Magneetbord uit Lidl folder week 23

Nou goed, nog ééntje dan op het af te leren. Dit pastelgroene magneetbord uit de Lidl folder vonden we te mooi om niet te vermelden. Niet alleen hang je hier je belangrijkste documenten aan op, je kan er ook notities op maken met de bijhorende chalk marker. Ook verkrijgbaar in het wit, zwart, of met een hout- of koffieprint. Voor slechts €9,99 haal je ‘m in huis.

Wij twijfelen er niet aan dat deze kantoormeubelen een goede investering zijn voor je werkomgeving. Er zijn nog veel meer kantoormeubelen en accessoires te vinden in de Lidl folder week 23, van bureaustoelen tot speakers.

Meer over kantoorgadgets?

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Deze toffe kantoormeubelen en accessoires vind je deze week bij Lidl
Sluiten