Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Thuis 4 jul 2020

Dit zijn de mooiste en leukste koffiemokken voor ons dagelijkse bakkie pleur

We weten niet hoe het bij jou zit, maar op de WorkJuice-redactie nemen we ons dagelijkse kopje koffie enorm serieus. Het is dan ook niet verrassend dat we een thing hebben voor leuke, mooie en grappige koffiemokken. Kan jij er ook geen genoeg van krijgen, zeker nu we zoveel thuiswerken? We verzamelden een aantal van onze favorieten voor je in het lijstje hieronder.

Het leven is namelijk te kort voor saaie koffiemokken, right?

mok fabienne chapot
Bron: Fabienne Chapot

Mok met kreeften

We wisten al langer dat je bij Fabienne Chapot fantastische kleding scoort met kekke printjes. Maar we kwamen er laatst achter dat ze ook geweldige koffiemokken hebben. Deze mok met kreeften gaat bijvoorbeeld meteen bovenaan onze mokken-wishlist – en ja, natuurlijk hebben we die. 😉 En dat voor een mooie prijs van €7,95!

mok urban nature
Bron: Urban Nature

Stijlvolle koffiemokken in mooie kleuren

Een gouden handgreep en een mooie kleur, wat wil een mens nog meer. Deze mokken van Nature Urban Culture zijn stijlvol, en je kunt je oma er dus ook met een gerust hart koffie uit laten drinken. Per stuk kost deze mok €10,95.

 

grappige mok van radbag
Bron: Radbag

Grappige mok

Deze grappige mok van Radbag lijkt eerst een doodnormale en tikkeltje saaie zwarte mok. Niets mis mee, maar de fun begint pas als je er hete koffie in schenkt en dit design te voorschijn komt. Een mooie reminder voor iedereen om je heen dat ze beter nog niet met je kunnen praten als jij je eerste kopje koffie nog niet op hebt. Je koopt ‘m voor €12,95 bij webshop Radbag.

metalen mok radbag
Bron: Radbag

Metalen mok

Deze metalen mok van Radbag is een leuke mok voor op je bureau, maar hij is er ook klaar voor om de wereld te zien. Neem ‘m dus ook zeker mee op je volgende kampeertripje naar het zuiden van Frankrijk. Voor €12,95 haal je ‘m in huis.
mok met gouden stippen
Bron: Urban Nature Culture

Mok met gouden vlekken

Deze mok met gouden vlekken van Urban Nature Culture is een bestseller op de Bijenkorf website en wij snappen wel waarom. Simpel en elegant, maar door de gouden ‘freckles’ toch met een speelse touch. Voor €8,95 is ‘ie van jou.

cheetah mok Fabienne Chapot
Bron: Fabienne Chapot

Mok met cheetah

Waarom zou je de tijgers en panters tot je kleding beperken als je ook deze fijne mok van Fabienne Chapot kan kopen? We zijn letterlijk fan van elke mok van dit merk, maar deze verdiend een plekje in dit lijstje door z’n grootte. Met 60 cl is dit de perfecte mok voor zware maandagen of voor een hete mok thee. Ook deze haal je voor €8,95 in huis.
blond amsterdam mok new york city

New York mok van Blond Amsterdam

We kunnen natuurlijk geen lijstje met mokken maken zonder er één van Blond Amsterdam in mee te nemen. Dit merk is inmiddels wereldberoemd in Nederland door z’n fijne illustraties. Houd je net zo van New York als wij doen? Dan neemt deze mok je elke ochtend weer mee naar je favoriete stad. Tip: je hebt deze mok ook van andere steden! Deze mok is alleen online te koop voor €8,95.

Meer must haves

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Dit zijn de mooiste en leukste koffiemokken voor ons dagelijkse bakkie pleur
Sluiten