Tessa Ham
Tessa Ham Gear 21 aug 2019
Leestijd: 3 minuten

5 fijne thermosbekers voor je coffee to go die níét lekken

Een thermosbeker is niet alleen beter voor het milieu, het helpt je ook nog eens geld te besparen. Op sommige plekken krijg je korting als je je eigen beker meeneemt, of je neemt gewoon je eigen bakkie zwart goud van thuis mee. Niets is frustrerender dan een thermosbeker die een plas koffie in je tas achterlaat. Daarom gingen wij op zoek naar 5 thermosbekers die lekvrij zijn.

Deze koffiebekers zijn van goede kwaliteit én zien er leuk uit.

Stojo koffiebeker
Stojo Stojo

Stojo koffiebeker

Via Girl On The Move ontdekten we de té leuke Stojo koffiebeker. De Stojo scoort bonuspunten, omdat ‘ie gemaakt is van gerecycled plastic. Maar z’n unique selling point is toch echt het feit dat je deze beker kan opklappen. Hoe handig! Alsof dat nog niet genoeg redenen zijn om ‘m te kopen, is de beker ook nog eens vaatwasserbestendig.

Wij waren een beetje sceptisch over hoe lekvrij zo’n opvouwbare thermosbeker kan zijn, maar de Stojo lekt toch echt niet. Wat wil een mens nog meer?

Prijs: €12,95 (350 ml), €19,95 (470 ml)
Winkel: Stojo (let op verzendkosten), Ecomondo (af en toe ook beschikbaar bij Bol.com en de Bijenkorf)
Inhoud: 350 of 470 ml

Tefal travel mug
Bron: Tefal

Tefal Travel Mug

Winnaar Radar test thermosbekers (2019)

Tefal bracht een ‘No Waste’-lijn met producten uit. Per jaar worden er namelijk in Nederland drie miljard wegwerpbekertjes in de prullenbak gegooid en daar wil Tefal verandering in brengen. Hun Travel Mug is 360 milliliter, precies groot genoeg om je koffie to go op het station te halen.

Zoals de titel beloofd is ook deze mok honderd procent lekvrij. De thermosbeker scoort nog meer punten: hij is vaatwasmachinebestendig en vanaf alle kanten uit te drinken. Als het stoere zwart niet jouw ding is, is hij ook in maar liefst elf andere kleuren beschikbaar!

Prijs: €28,95
Winkel: Tefal
Inhoud: 360 milliliter

Hema coffee to go
Bron: HEMA

HEMA coffee to go fles

Ook goed in de Radar thermosbekers test scoort deze coffee to go fles van de HEMA. Wij zijn fan door de geweldige roze kleur (al is ‘ie ook in andere kleuren te koop) en de fijne prijs. Voor €12,50 is deze leuke lekvrije thermosbeker van jou. Eén nadeel: deze beker zal je met de hand moeten soppen.

Prijs: €12,50
Winkel: HEMA
Inhoud: 250 milliliter

Contigo Westloop Thermosbeker Autoseal
Bron: Bol.com

Contigo Westloop Thermosbeker Autoseal

Contigo is een betrouwbaar thermosbekermerk, die vaak terugkomt in lijstjes met ‘beste thermosbekers’. Ook in dit lijstje mocht ‘ie zeker niet ontbreken. Door het extra sluitsysteem is de beker honderd procent lekvrij. Dankzij de Autoseal sluit de beker ook automatisch tussen slokjes om morsen te voorkomen.

Qua design zien ze er ook nog eens hartstikke strak en modern uit! Verkrijgbaar in negen verschillende kleuren.

Prijs: €28,60
Winkel: Bol.com
Inhoud: 470 milliliter

Stanley thermosbeker
Bol.com Bron:

Stanley Classic One Hand Vacuum Mug Thermosbeker

Waren de thermosbekers hierboven je net iets te tuttig en roze? Dan is deze Stanley Classic Thermosbeker wellicht wat voor jou. De beker is verkrijgbaar in groen en navy, en heeft een stoerdere uitstraling. Daarnaast is de beker van goede kwaliteit en is ‘ie uiteraard lekvrij. Ook fijn: de Stanley Thermosbeker is vaatwasserbestendig!

Prijs: €39,94
Winkel: Bol.com
Inhoud: 473 milliliter

Meer leuke musthaves

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Nu écht grip op je geld?

In 5 stappen je financiën op orde met onze checklist. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 'm tijdelijk gratis!

Reageer op artikel:
5 fijne thermosbekers voor je coffee to go die níét lekken
Sluiten