Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Mindset 6 nov 2018

Lekkere lijsten op Spotify die je helpen om te concentreren

Dat gekakel van iedereen op de werkvloer leidt soms – hoe gezellig het ook is – erg af. We luisteren dan ook graag muziek op kantoor. Maar als je al voor de derde keer je favoriete platen op repeat hebt staan, weet je dat het tijd is voor iets nieuws. Soms weet je alleen niet wat. Daarom delen wij lekkere lijsten op Spotify die jou helpen om te concentreren!

Muzieksmaken verschillen. Maar of je nu van klassieke piano muziek houdt of liever een goede beat door je speakertjes hoort bonken, één ding is zeker: iedereen werkt hoe dan ook lekker op muziek.

Lekkere lijsten op Spotify

Als geen ander weten wij dat je mood bepalend is voor welke muziek je luistert op de werkvloer. Wij delen daarom diverse, lekkere lijsten op Spotify voor je, zodat je altijd wat te luisteren hebt. Voor iedere stemming, elk moment en iedere muziekstijl.

Slowjams

Een echte lekkere lijst voor als je wat rustige achtergrondmuziek wilt met een vunzig tintje hier en daar. Dat is Slowjams. Wat je kunt verwachten? Oneindige hits zoals Ride Wit Me van Nelly, Nice & Slow van Usher, Pony van Ginuwine en de klassieker: Dilemma van Nelly ft. Kelly Rowland. Lekker hoor.

YELLOW

Behoefte aan wat up-tempo muziek om wakker te blijven? Dan is YELLOW misschien wel wat voor jou. Een lijst met de lekkerste dance hits – zoals die van Dua Lipa en David Guetta – waar je gegarandeerd van in de party stemming komt. Is het nog maar maandag? Nou en. Onthoud: het werk is een feestje, je moet alleen wel zelf de plaatjes draaien.

88Keys

88Keys bestaat uit 88 heerlijke nummers met pianomuziek. Heel geschikt voor als je even goed moet focussen en je op zoek bent naar fijne achtergrondmuziek. Het is super rustgevend op je drukke werkdag. Genieten to the max.

Zero’s Party

Deze is voor alle mensen die nog ergens in de jaren tweeduizend zijn blijven hangen, #metoo. De Zero’s Party lijst staat vol met – je raadt het al – gouden hits uit de zeroes. Ideaal voor op de vrijdagmiddag om alvast in de stemming voor de vrijmibo te komen. De favorieten: Don’t Phunk With My Heart van BEP, DJ Got Us Fallin’ In Love Again van Usher en Hollaback Girl van Gwen Stefani. Hit it, DJ! 

Dit vind je vast ook interessant: Snel afgeleid op werk? Dit kun je doen om je te focussen

Alt Radio

Vallen indie en alternatieve muziek in jouw straatje? Dan zit je met deze Alt Radio lijst wel goed. Salvation van Tash Sultana, Deep end van Likky Li en 3WW van Alt-J zijn een greep uit de fijne tracks die voorbij komen in de muzieklijst.

Woman of Pop

Een lekkere lijst waar alle Queens of Pop verzamelen. Alicia Keys, Beyoncé (+ Destiny’s Child!), Miley Cyrus, Florence and the Machine, Zara Larsson, Rihanna, Madonna, Ariana Grande… Ze knallen allemaal door je speakers. Heer-lijk.

Rock Classics

Ga jij het lekkerst op kantoor als je naar rock luistert? Dan is deze muzieklijst misschien iets voor je. Verwacht klassieke rock muziek. Van David Bowie tot The Beatles en van AC/DC tot Aerosmith. Rock on! 

Acoustic Hits

Goede platen, maar dan akoestisch. Die vind je in de lijst met Acoustic Hits. Ed Sheeran, Lady Gaga, Adele, George Ezra, Vance Joy, Birdy en Sia slepen jou de dag door op kantoor.

Met deze muzieklijsten wordt jouw werkdag een feestje. Het sarcasme in Dolly’s hit: “Working 9 to 5, what a way to make a living…” gaat voor jou niet meer op. En je bent gegarandeerd gefocust. Werkse, hè!

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Een stukje maand over aan het eind van je salaris? 💸

In 5 stappen je financiën op orde met onze checklist. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 'm tijdelijk gratis!

Reageer op artikel:
Lekkere lijsten op Spotify die je helpen om te concentreren
Sluiten